Alun Alun Temanggung

by Nando TW

37

(Intro) 
C D Bm Em
C Cm G

G        D             Em         Bm
ning.. kutho iki.. aku ngenteni kowe..
       C             G       D
kowe pamit kerjo ninggal aku dewe..
G        D               Em        Bm
ning.. dalan iki mbien kowe tau janji..
      C            D          G    D
bakal ngancani aku tekaning pathi..

  G             D             Em
setioku tetep anteng marang kowe..
Bm      C            G       D
tak lakoni ning kene senajan dewe..
  Bm                    E
dongaku kowe nang kono eling aku..
          Am      D          G
ndang mulio.. aku pengen ketemu..

    C           D  C
ora kroso wes sewindu
     Bm         Em
kowe ninggalke aku..
      C
aku kangen..
                   D
aku pengen ning sandingmu..

(Chorus)
      G
ning alun alun temanggung..
      C           G
kutho seksi janji suci..
         C        D          G  D
kowe lan aku bebrayan dadi siji..

      G
ning alun alun temanggung
        C       G
seksine dalan katresnan
         C
ra bakal ilang..
    D            G
senajan.. dadi kenangan..

(Int.) 
C D C Bm Em
F D

  G             D             Em
setioku tetep anteng marang kowe..
Bm      C            G       D
tak lakoni ning kene senajan dewe..
  Bm                    E
dongaku kowe nang kono eling aku..
        Am        D          G
ndang mulio.. aku pengen ketemu..

    C           D
ora kroso wes sewindu..
     Bm         Em
kowe ninggalke aku..
      C
aku kangen..
                       D
aku pengen ning sandingmu..

(Chorus)
      G
ning alun alun temanggung..
      C           G
kutho seksi janji suci..
         C        D          G  D
kowe lan aku bebrayan dadi siji..

      G
ning alun alun temanggung
        C       G
seksine dalan katresnan
         C
ra bakal ilang..
    D            G
senajan.. dadi kenangan..

      G
ning alun alun temanggung..
      C             G
kutho seksi janji suci..
         C        D          G  D
kowe lan aku bebrayan dadi siji..

      G
ning alun alun temanggung
        C       G
seksine dalan katresnan
         C
ra bakal ilang..
    D            C      Cm G
senajan.. dadi kenangan..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Alun Alun Temanggung
                  Ning kutho iki aku ngenteni kowe
Kowe pamit kerjo ninggal aku dewe
Ning dalan iki bien kowe tau janji

Bakal ngancani aku tekaning pathi
Setioku tetep anteng marang kowe
Tak lakoni ning kene senajan dewe
Dongaku kowe ng kono eling aku
Ndang mulio aku pengen ketemu
Ora kroso wes sewindu
Kowe ninggalke aku
Aku kangen aku pengen ning sandingmu
Ning alun alun temanggung kutho seksi janji suci
Kowe lan aku bebrayan dadi siji
Ning alun alun temanggung seksine
Dalan katresnan ra bakal ilang senajan dadi kenangan
Setioku tetep anteng marang kowe
Tak lakoni ning kene senajan dewe
Dongaku kowe ng kono eling aku
Ndang mulio aku pengen ketemu
Ora kroso wes sewindu
Kowe ninggalke aku
Aku kangen aku pengen ning sandingmu
Ning alun alun temanggung kutho seksi janji suci
Kowe lan aku bebrayan dadi siji
Ning alun alun temanggung seksine
Dalan katresnan ra bakal ilang senajan dadi kenangan
Ning alun alun temanggung kutho seksi janji suci
Kowe lan aku bebrayan dadi siji
Ning alun alun temanggung seksine
Dalan katresnan ra bakal ilang senajan dadi kenangan                
Tab not available
 Buy song Alun Alun Temanggung on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z