Gemati

by Vivi Voletha

313

Intro : 
Am Em F C Bm
Am Em F Fm C C Bm

Am            Em
tresno.. sing tulus..
  F        C  Bm
seko jero ati..
   Am          Em
ra bakal tak siakno..
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu..
         F         C  Bm
senadyan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo..
   F       G
ra ono liyane..

 Am            Em
udan panas.. susah seneng
      F           C    Bm
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
     F        G
gawe mari laraku..

Reff :
       C             G
matursuwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
      F         C
wes gawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnomu tenanan..

C                G
kabeh cerito lan kenangan..
   Am        Em
saiki wis terlupakan..
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G G Em Dm
C G Am Em
F C Dm G C C Bm

Am            Em
tresno.. sing tulus..
  F        C  C-Bm
seko jero ati..
   Am          Em
ra bakal tak siakno..
       F        G
nganti tekane pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu..
         F         C -Bm
senadyan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo..
   F       G
ra ono liyane..

 Am            Em
udan panas.. susah seneng
      F           C   C-Bm
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
     F        G
gawe mari laraku..

Reff :
       C             G
matursuwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
      F         C
wes gawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnomu tenanan..

C                G
kabeh cerito lan kenangan..
   Am        Em
saiki wis terlupakan..
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

 G      C             G
matursuwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
      F         C
wes gawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnomu tenanan..

C                G
kabeh cerito lan kenangan..
   Am        Em
saiki wis terlupakan..
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C..
sliramu.. sing luwih gemati..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Gemati
                  Trisno sing tulus seko jero ati
Ra bakal tak siano, nganti tekane pati

Percoyoku kanggo sliramu senajan adoh paranmu
Atimu bakal tak jogo, ra ono liyane

Udan panas, susah seneng
Dilakoni bareng-bareng
Esem lan guyumu
Gawe mari laraku

Matursuwun wis ngancani aku tekan sakiki
Wes gawe aku nyaman, trisnamu tenanan
Kabeh cerito lan kenangan sakiki wis terlupakan
Bebarengan nyawiji
Sliramu sing luwih gemati

Trisno sing tulus seko jero ati
Ra bakal tak siano, nganti tekane pati

Percoyoku kanggo sliramu senajan adoh paranmu
Atimu bakal tak jogo, ra ono liyane

Udan panas, susah seneng
Dilakoni bareng-bareng
Esem lan guyumu
Gawe mari laraku

Matursuwun wis ngancani aku tekan sakiki
Wes gawe aku nyaman, trisnamu tenanan
Kabeh cerito lan kenangan sakiki wis terlupakan
Bebarengan nyawiji
Sliramu sing luwih gemati                
Tab not available
 Buy song Gemati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z