Doso Warso

by Pudjo Marjoko

370

Intro : 
F G Em E Am
F G C Em F G

 C               Dm
ora kroso mlaku uwis tahunan..
G                 C
 dewe urip duwe sesambungan..
C                  Dm
kelingan ndisik awale pacaran
G                      G  F  G  C F F F G
saben dino mung pengen ke-te-mu-an..

  C                      Dm
pacobaning urip ikhlas dilakoni..
G                   C
 loro lopo tansah diadepi..
C                         Dm
 tangis lan guyu sing nggenepi laku..
G                  G         C
ora bakal luntur.. ilang tresnaku..

F        G
tansah.. pasrah..
Em              Am
marang.. sing Dumadi..
F          G             C  G
urip.. sak dremo.. nglakoni..

Reff :
C             F
donyo.. iki.. kebak crito..
  G              C
cerito ketaman asmoro..
   C               F
mendem kangen.. ra biso turu..
 G                       C    G
awan bengi mung mikir sliramu..

 C              F
ewon dino.. wis tak lewati..
G                       C
tresno iki seng nguatke ati..
  C               F
doso warso.. nggonku wis njogo..
G                        C
tresno iki nganti oncate nyowo..

Musik : 
C Dm G C
C Dm G G F G C F F F G

  C                      Dm
pacobaning urip ikhlas dilakoni..
G                   C
 loro lopo tansah diadepi..
C                         Dm
 tangis lan guyu sing nggenepi laku..
G                  G         C
ora bakal luntur.. ilang tresnaku..

F        G
tansah.. pasrah..
Em              Am
marang.. sing Dumadi..
F          G             C  G
urip.. sak dremo.. nglakoni..

Reff :
C             F
donyo.. iki.. kebak crito..
  G              C
cerito ketaman asmoro..
   C               F
mendem kangen.. ra biso turu..
 G                       C    G
awan bengi mung mikir sliramu..

 C              F
ewon dino.. wis tak lewati..
G                       C
tresno iki seng nguatke ati..
  C               F
doso warso.. nggonku wis njogo..
G                        C
tresno iki nganti oncate nyowo..
G                        C
tresno iki nganti oncate nyowo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Doso Warso
                  ora kroso mlaku uwis tahunan
dewe urip duwe sesambungan
kelingan ndisik awale pacaran
saben dino mung pengen ketemuan

pacobaning urip ikhlas dilakoni
loro lopo tansah diadepi
tangis lan guyu sing nggenepi laku
ora bakal luntur.. ilang tresnaku

tansah.. pasrah
marang.. sing Dumadi
urip.. sak dremo.. nglakoni

donyo.. iki.. kebak crito
cerito ketaman asmoro
mendem kangen.. ra biso turu
awan bengi mung mikir sliramu

ewon dino.. wis tak lewati
tresno iki seng nguatke ati
doso warso.. nggonku wis njogo
tresno iki nganti oncate nyowo

pacobaning urip ikhlas dilakoni
loro lopo tansah diadepi
tangis lan guyu sing nggenepi laku
ora bakal luntur.. ilang tresnaku

tansah.. pasrah
marang.. sing Dumadi
urip.. sak dremo.. nglakoni

donyo.. iki.. kebak crito
cerito ketaman asmoro
mendem kangen.. ra biso turu
awan bengi mung mikir sliramu

ewon dino.. wis tak lewati
tresno iki seng nguatke ati
doso warso.. nggonku wis njogo
tresno iki nganti oncate nyowo
tresno iki nganti oncate nyowo                
Tab not available
 Buy song Doso Warso on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z