Intro : 
C G Am Em
F C G

C                F
pamite nggolek arto
  G                    C
kowe lungo ning negoro liyo
Am            Dm
loro atiku di janjeni
  G                     C
malah kini ku ditinggal pergi..

C                 F
saben ndino ngenteni
  G               C
kabarmu ning luar negeri
Am                 Dm
wis telung sasi ra ngabari
   G                C    C G/B
ternyata aku di khianati..

  Am         Em
tego kowe ngeloro
     F                      C  C G/B
ati iki sing wis kadung tresno
 Am          Em
opo kowe wis lali
        F               G
aku kon ngenteni kowe bali..

Reff :
         C              G
loro atiku ati keloro-loro
             Am               Em
kowe tak tunggu malah siki ngeliyo
           F               C
coba rungokno tangis atiku iki
           Dm               G
aku nang kene ngenteni kowe bali..

            C               G
trimo ra trimo aku kudu nerimo
            Am                 Em
kekasih hatiku direbut ro wong liyo
            F               C
mungkin iki wis dadi dalan uripku
       Dm                  G
kowe pamit terus ninggalke aku..

Musik : 
F G Am
F G C C G/B

  Am         Em
tego kowe ngeloro
     F                      C  C-G/B
ati iki sing wis kadung tresno
 Am          Em
opo kowe wis lali
        F               G
aku kon ngenteni kowe bali..

Reff :
         C              G
loro atiku ati keloro-loro
             Am               Em
kowe tak tunggu malah siki ngeliyo
           F               C
coba rungokno tangis atiku iki
           Dm               G
aku nang kene ngenteni kowe bali..

            C               G
trimo ra trimo aku kudu nerimo
            Am                 Em
kekasih hatiku direbut ro wong liyo
            F               C
mungkin iki wis dadi dalan uripku
       Dm                  G
kowe pamit terus ninggalke aku..

         C              G
loro atiku ati keloro-loro
             Am               Em
kowe tak tunggu malah siki ngeliyo
           F               C
coba rungokno tangis atiku iki
           Dm               G
aku nang kene ngenteni kowe bali..

            C               G
trimo ra trimo aku kudu nerimo
            Am                 Em
kekasih hatiku direbut ro wong liyo
            F               C
mungkin iki wis dadi dalan uripku
       Dm                  G
kowe pamit terus ninggalke aku..

Outro : 
C                        
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Ditinggal Lungo
                        Pamite golek arto
Kowe lungo ning negoro liyo
Loro atiku dijanjeni
Malah kini ku ditinggal pergi

saben dino ngenteni
Kabarmu ning luar negri
Wis telung sasi ra ngabari
Ternyata aku di khianati

Tego kowe ngeloro
Ati iki sing wis kadung tresno
Opo kowe wis lali
Aku kon ngenteni kowe bali

Loro atiku keloro ati keloro loro
Kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
Coba rungokno tangis atiku iki
Aku ning kene ngenteni kowe bali

Trimo ra trimo aku kudu nerimo
Kekasih hatiku direbut ro wong liyo
Mungkin iki wis dadi dalan uripku
Kowe pamit terus ninggalke aku

Tego kowe ngeloro
Ati iki sing wis kadung tresno
Opo kowe wis lali
Aku kon ngenteni kowe bali

Loro atiku keloro ati keloro loro
Kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
Coba rungokno tangis atiku iki
Aku ning kene ngenteni kowe bali

Trimo ra trimo aku kudu nerimo
Kekasih hatiku direbut ro wong liyo
Mungkin iki wis dadi dalan uripku
Kowe pamit terus ninggalke aku

Loro atiku keloro ati keloro loro
Kowe tak tunggu malah saiki ngeliyo
Coba rungokno tangis atiku iki
Aku ning kene ngenteni kowe bali

Trimo ra trimo aku kudu nerimo
Kekasih hatiku direbut ro wong liyo
Mungkin iki wis dadi dalan uripku
Kowe pamit terus ninggalke aku                    
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Ditinggal Lungo di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z