Bapak feat. Betrand Peto Putra Onsu

by Saka & Seika feat Betrand Peto

521

(Intro) 
Dm G C Am F G C

C
rambut wis ra ireng
 Em
uwis malih rupane..
 F                        C
ireng dadi putih.. sak ikine..
 Dm
dino tambah dino..
Em
umur tambah tuwo..
  F      Dm                G
nanging.. koyo-koyo ora di roso..

(Intro) 
Dm G C

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F               G        C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro) 
Dm G C Am F G C

(Chorus)
  C                    F
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  G                   C
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  C                    F
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  G                  C
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  F
senajan uwis tuwo
 C            Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G                    C
 kanggo nguripi kluargo..

(Int.) 
Am Dm Em Am
Dm Em Am
Dm G C

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F               G        C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro) 
Dm G C Am F G C

(Chorus)
  C                    F
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  G                   C
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  C                    F
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  G                  C
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  F
senajan uwis tuwo
 C            Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G                    C
 kanggo nguripi kluargo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Bapak feat. Betrand Peto Putra Onsu
                  Rambut wis ra ireng
Wis malih rupane
Ireng dadi putih saikine
Dino tambah dino
Umur tambah tuo
Nanging koyo koyo ora diroso
Ngadeg dadi cagak
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur
Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Reff;

Bapak… bapak… tekadmu kuwi tak puji
Bapak… bapak… kowe koyo senopati
Bapak… bapak… panasmu ngungkuli geni
Bapak… bapak… keno angin soyo ndadi
Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo

“…bapak… senajan umurmu wis tuwo
Nanging tekadmu iso dadi tulodho,
Aku anakmu mung biso memuji
Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
Saking gusti ingkang moho kuwoso
Kulo, Pak anak sampean…

Ngadeg dadi cagak
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur
Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Reff;

Bapak… bapak… tekadmu kuwi tak puji
Bapak… bapak… kowe koyo senopati
Bapak… bapak… panasmu ngungkuli geni
Bapak… bapak… keno angin soyo ndadi
Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo                
Tab not available
 Buy song Bapak feat. Betrand Peto Putra Onsu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z