Tugu Boto Ninggal Cerito

by Yoweslah

456

Capo di fret 5

Intro : 
F G Em A
Dm G F Fm

   C          Fm         C   Fm
mbiyen aku gandeng karo kowe..
  Dm                     G
nanging jarak sing misahake..
  C       Fm         Em       Am
sepurane aku lungo pamit.. kerjo..
           Dm        G         C Fm
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe..

 C         Fm        C Fm
aku bali nemoni sliramu..
  Am        D           G
goleki paranmu neng ngendi..
  C        Fm        Em    Am
semene tegone kowe karo.. aku..
         Dm      G           C C7
nganti kowe.. ra mudeng lungaku..

Reff :
            F       G
neng tugu boto.. klodran..
 Em           Am
aku ninggal crito..
  Dm            E
karanganyar tresno..
           Am         G
sing tak sayang ambyar..
         F  G    Em          Am
ndisik kowe.. pernah janji suci..
  Dm       G           C
tapi saiki kowe mblenjani..

          F  G  Em         Am
wes tak cobo.. aku ngelalekno..
  Dm             E              Am   G
kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
            F   G          Em        Am
tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
    Dm       G        C
wes cukup.. aku pamit lungo..

Musik : 
F G Em Am
Dm Fm C
F     G     Em    Am
hu.. uwoo.. ha a oo oo..
Dm G C
F G Em Am 
Dm Fm C
F G Em Am
Dm G

   C          Fm         C   Fm
mbiyen aku gandeng karo kowe..
  Am          D          G
nanging jarak sing misahake..
  C       Fm         Em       Am
sepurane aku lungo pamit.. kerjo..
           Dm        G         C
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe..

Int. 
F Fm G

 C         Fm        C Fm
aku bali nemoni sliramu..
  Am        D           G
goleki paranmu neng ngendi..
  C        Fm        Em    Am
semene tegone kowe karo.. aku..
         Dm      G           C C7
nganti kowe.. ra mudeng lungaku..

Reff :
            F       G
neng tugu boto.. klodran..
 Em           Am
aku ninggal crito..
  Dm            E
karanganyar tresno..
           Am         G
sing tak sayang ambyar..
         F  G    Em          Am
ndisik kowe.. pernah janji suci..
  Dm       G           C
tapi saiki kowe mblenjani..

          F  G  Em         Am
wes tak cobo.. aku ngelalekno..
  Dm             E              Am   G
kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
            F   G          Em        Am
tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
    Dm     G        C
wes cukup aku pamit lungo..

            F       G
neng tugu boto.. klodran..
 Em            Am
aku ninggal crito..
  Dm            E
karanganyar tresno..
           Am         G
sing tak sayang ambyar..
         F  G    Em          Am
ndisik kowe.. pernah janji suci..
  Dm       G           C 
tapi saiki kowe mblenjani..

          F  G Em         Am
wes tak cobo.. aku ngelalekno..
  Dm             E              Am   G
kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
            F   G          Em        Am
tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
    Dm     Fm       C
wes cukup aku pamit lungo..
    Dm     G        C
wes cukup aku pamit lungo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tugu Boto Ninggal Cerito
                  Mbiyen aku gandeng karo kowe 
Nanging jarak sing misahake 
Sepurane aku lungo pamit kerjo 
Kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe

Aku bali nemoni sliramu 
Goleki paranmu neng ngendi 
Semene tegone kowe karo aku 
Nganti kowe ra mudeng lungaku

Reff: 
Neng tugu boto klodran 
Aku ninggal crito 
Karanganyar tresno 
Sing tak sayang ambyar 
Ndisik kowe pernah janji suci 
Tapi saiki kowe mblenjani

Wes tak cobo aku ngelalekno 
Kowe sing ndisik tansah ngomong setio 
Tresno sing tak bangun malah sio-sio 
Wes cukup aku pamit lungo

Hu uwoo ha a oo oo

Mbiyen aku gandeng karo kowe 
Nanging jarak sing misahake 
Sepurane aku lungo pamit kerjo 
Kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe

Aku bali nemoni sliramu 
Goleki paranmu neng ngendi 
Semene tegone kowe karo aku 
Nganti kowe ra mudeng lungaku

Reff: 
Neng tugu boto klodran 
Aku ninggal crito 
Karanganyar tresno 
Sing tak sayang ambyar 
Ndisik kowe pernah janji suci 
Tapi saiki kowe mblenjani

Wes tak cobo aku ngelalekno 
Kowe sing ndisik tansah ngomong setio 
Tresno sing tak bangun malah sio-sio 
Wes cukup aku pamit lungo

Neng tugu boto klodran 
Aku ninggal crito 
Karanganyar tresno 
Sing tak sayang ambyar 
Ndisik kowe pernah janji suci 
Tapi saiki kowe mblenjani

Wes tak cobo aku ngelalekno 
Kowe sing ndisik tansah ngomong setio 
Tresno sing tak bangun malah sio-sio 
Wes cukup aku pamit lungo 
Wes cukup aku pamit lungo..                
Tab not available
 Buy song Tugu Boto Ninggal Cerito on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z