Tresnomu Dadi Kenangan

by Niken Salindry

505

Capo fret 3

Intro : 
Am  G  F  C
Dm  Am  Dm G Am

 Am          Em
aku.. isih durung lali
       F                C
marang sliramu sing tak tresnani
        Dm
senajan papan panggonmu aku ra ngerti
         G                      C
roso tresno iki tak simpen neng ati..

Int. 
Dm  G Am

 Am        Em
aku.. isih kelingan
       F           C
wong loro.. nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G                  C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Int. 
Am  G  Dm  C
Am  G  Dm G Am

Reff :
        Am                  Em
tembang tresnomu.. sing tak gugu
       F                 C
mung biso gawe tangise batinku
      Am                Em
janji tresnomu.. marang aku
       F               C
mung biso.. ngelarani atiku..

   Am                  Em
saiki aku mung keronto ronto
    F                     C
kelingan sliramu sing tak tresno
    Am                    Em
opo sliramu pancen wes ra kroso
    F                      C
aku neng kene iseh nyimpen roso
  C
roso.. tresno..

Int. 
Am  Em  Dm G Am

 Am        Em
aku.. isih kelingan
       F           C
wong loro.. nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G                  C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Musik : 
Am  G  Dm  C
Am  G  Dm G Am

Reff :
        Am                  Em
tembang tresnomu.. sing tak gugu
       F                 C
mung biso gawe tangise batinku
      Am                Em
janji tresnomu.. marang aku
       F               C
mung biso.. ngelarani atiku..

   Am                  Em
saiki aku mung keronto ronto
    F                     C
kelingan sliramu sing tak tresno
    Am                    Em
opo sliramu pancen wes ra kroso
    F                      C
aku neng kene iseh nyimpen roso
  C
roso.. tresno..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tresnomu Dadi Kenangan
                  aku iseh durung lali
marang sliramu sing tak tresnani
senajan papan panggonmu aku ra ngerti
roso tresno iki tak simpen neng ati

aku iseh kelingan
wong loro nali katresnan
senajan sliramu ilang tanpo paran
tresnamu lan sliramu dadi kenangan

tembang tresnamu sing tak gugu
mung biso gawe tangise batinku
janji tresnomu marang aku
mung biso ngelarani atiku

saiki aku mung keronto ronto
kelingan sliramu sing tak tresno
opo sliramu pancen wes ra kroso
aku neng kene iseh nyimpen roso, roso tresno

aku iseh kelingan
wong loro nali katresnan
senajan sliramu ilang tanpo paran
tresnamu lan sliramu dadi kenangan

tembang tresnamu sing tak gugu
mung biso gawe tangise batinku
janji tresnomu marang aku
mung biso ngelarani atiku

saiki aku mung keronto ronto
kelingan sliramu sing tak tresno
opo sliramu pancen wes ra kroso
aku neng kene iseh nyimpen roso, roso tresno                
Tab not available
 Buy song Tresnomu Dadi Kenangan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z