no capo!

[intro]

F C Am C
Bb C F C
F C Am C
Bb C F

[verse]

  F                Am
Biyen kowe nate janji
        Bb        C              F
Nanging sak iki lakok mbok blenjani
           C    Am
Opo to sebape iki
     Bb       C         F
Kowe lan aku ora direstui

    F                Am
Tresnoku marang sliramu
       Bb       C          F
Nganti sak iki ora oleh restu
         C     Am       Bb
Lilo aku ra lilo awakmu sak iki
  C              F
Disanding wong liyo

[chorus]

C     F                   Bb
Tresnaku kepenggak wong tuwo
      C                   F
Kepenggak mergo itungan jowo
C    F                Bb
Lilakno kudu tak lilakno
    C                      F
Amergo tresno ra biso dipekso

[instrumental]

Bb F Gm F
Bb F Gm C F

[chorus]

C     F                   Bb
Tresnaku kepenggak wong tuwo
      C                   F
Kepenggak mergo itungan jowo
C    F                Bb
Lilakno kudu tak lilakno
    C                      F
Amergo tresno ra biso dipekso

C     F                   Bb
Tresnaku kepenggak wong tuwo
      C                   F
Kepenggak mergo itungan jowo
C    F                Bb
Lilakno kudu tak lilakno
    C                      F
Amergo tresno ra biso dipekso                        
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
                        biyen kowe nate janji
nanging sak iki hlakok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo awakmu sak iki
disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso                    
Tab tidak tersedia





0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z