Tresno Sing Ajur

by Ryzki

504

Intro : 
C Em Am Em
F C Dm G C

  C                       Em
senajan kowe lungo aku yo orapopo..
 Am                    Em
ati tetep kuat ngadepi roso..
  F                     C
netes eluhku.. kowe nglungani tresno..
          Dm         G            C
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso..

C                        Em
abot ngrasakke kowe mblenjani janji..
     Am                  Em
karo wong liyo sing kere ati..
   F                           C
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati..
         Dm     G        C   C7
ra sah sepaneng aku kuat ati..

F         G     Em          Am
lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
Dm          F           G
wes cukup loro sing tak rasakke..

Reff :
 Am                    Em
aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
  F                  G        C
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
 Am     Em             F          C
opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
     Dm           G           C
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..

Musik : 
Am Em F G C
Am Em F C
Dm G C

F         G     Em          Am
lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
Dm          F           G
wes cukup loro sing tak rasakke..

Reff :
 Am                    Em
aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
  F                  G        C
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
 Am     Em             F          C
opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
     Dm           G           C
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
G    A
he.. hee..

(Overtune)
 Bm                    F#m
aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
  G                  A        D
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
 Bm     F#m            G          D
opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
     Em           A           D
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
     Em           A           D
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
     Em    A                    G    Gm D
ajur atiku.. ngerti tresnomu ro liyane..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tresno Sing Ajur
                  senajan kowe lungo aku yo orapopo..
ati tetep kuat ngadepi roso..
netes eluhku.. kowe nglungani tresno..
urip mung sepisan ra sah digawe rekoso..

abot ngrasakke kowe mblenjani janji..
karo wong liyo sing kere ati..
trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati..
ra sah sepaneng aku kuat ati..

lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
wes cukup loro sing tak rasakke..

Reff :
aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..

lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae..
wes cukup loro sing tak rasakke..

Reff :
aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
he.. hee..

(Overtune)
aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe..
nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke..
opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke..
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane..
ajur atiku.. ngerti tresnomu ro liyane..                
Tab not available
 Buy song Tresno Sing Ajur on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z