Tak Losne

by Syahiba Saufa

644

Capo di fret 2

Reff :
  F         G
kurang opo aku sayang
     Em        Am
kowe tego ngeliyan..
      F
tak gadang gadang
     G          C
nyatane kowe ngilang..

    F               G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh kok privatne..
       F
tak loske wae
       G           C
kowe online ro liyane..

Intro : 
C G Am Em
F C Dm G

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
     Dm          G
kowe nggandeng liyane..

 C         F
opo kowe lali..
    G            C
naliko ngucap janji..
Am        Dm
janjimu karo aku
       G         C
kowe biso njogo ati..

Reff :
  F         G
kurang opo aku sayang
     Em        Am
kowe tego ngeliyan..
      F
tak gadang gadang
     G          C
nyatane kowe ngilang..

    F               G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh kok privatne..
       F
tak loske wae
       G           C
kowe online ro liyane..

Musik : 
Am
C G Am Em
F C Dm G

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
     Dm          G
kowe nggandeng liyane..

 C         F
opo kowe lali..
    G            C
naliko ngucap janji..
Am        Dm
janjimu karo aku
       G         C
kowe biso njogo ati..

Reff :
  F         G
kurang opo aku sayang
     Em        Am
kowe tego ngeliyan..
      F
tak gadang gadang
     G          C
nyatane kowe ngilang..

    F               G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh kok privatne..
       F
tak loske wae
       G           C
kowe online ro liyane..

 F          G
ora centang biru..
    Em     Am
aplikasi jahatmu..
       F
supoyo aku..
        G        C
ora ngerti statusmu..

    F               G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh kok privatke..
       F
tak loske wae
       G           C
kowe online ro liyane..
       F
tak loske wae
       G           C
kowe online ro liyane..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tak Losne
                  Reff :
kurang opo aku sayang
kowe tego ngeliyan..
tak gadang gadang
nyatane kowe ngilang..

facebook whatsapp karo IG
kabeh kok privatne..
tak loske wae
kowe online ro liyane..

aku neng kene
setyo ngenteni kowe..
nanging nyatane
kowe nggandeng liyane..

opo kowe lali..
naliko ngucap janji..
janjimu karo aku
kowe biso njogo ati..

Reff :
kurang opo aku sayang
kowe tego ngeliyan..
tak gadang gadang
nyatane kowe ngilang..

facebook whatsapp karo IG
kabeh kok privatne..
tak loske wae
kowe online ro liyane..

aku neng kene
setyo ngenteni kowe..
nanging nyatane
kowe nggandeng liyane..

opo kowe lali..
naliko ngucap janji..
janjimu karo aku
kowe biso njogo ati..

Reff :
kurang opo aku sayang
kowe tego ngeliyan..
tak gadang gadang
nyatane kowe ngilang..

facebook whatsapp karo IG
kabeh kok privatne..
tak loske wae
kowe online ro liyane..

ora centang biru..
aplikasi jahatmu..
supoyo aku..
ora ngerti statusmu..

facebook whatsapp karo IG
kabeh kok privatke..
tak loske wae
kowe online ro liyane..
tak loske wae
kowe online ro liyane..                
Tab not available
 Buy song Tak Losne on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z