Chord capo fret 4

Intro: 
F G Em Am
F G

   C                 Am
hancur aku begitu hancur
    F     G
kecewa ku sungguh kecewa
  C                   Am
maaf tak perlu kata maaf..
         F          G
cukup pergi dan jangan kau kembali..

Reff:
  F         G
sewu roso sayang
        Em      Am
bakal ilang amergo
  Dm   G      C
siji roso kuciwo..
      F         G
ra perlu pangapuro
   Em          Am
atiku uwis ra iso..
   Dm       G          C  G
nompo kowe sing gawe gelo..

C                Am
ibarate godong garing..
sing uwes di obong
              F
ra iso urip maneh
podo roso sayang
                  G
seng wes kadong ilang
                        C
mergo ono siji rasa kecewa..

C
bukan lelah berjuang
                 Am
opo meneh aku bosan
                     F
wegah bertahan dudu kui
                       G
aku uwes kagol bacut gelo
         G
karo tekomu seng olo..

Musik : 
C Am F G
C Am F G

   C                 Am
hancur aku begitu hancur
    F     G
kecewa ku sungguh kecewa
  C                   Am
maaf tak perlu kata maaf..
         F          G
cukup pergi dan jangan kau kembali..

Reff:
  F         G
sewu roso sayang
        Em      Am
bakal ilang amergo
  Dm   G      C
siji roso kuciwo..
      F         G
ra perlu pangapuro
   Em          Am
atiku uwis ra iso..
   Dm       G          C
nompo kowe sing gawe gelo..
          Dm       G          C
ra iso nompo kowe sing gawe gelo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sing Kuciwo
                  hancur aku begitu hancur
kecewa ku sungguh kecewa
maaf tak perlu kata maaf..
cukup pergi dan jangan kau kembali..

Reff:
sewu roso sayang
bakal ilang amergo
siji roso kuciwo..
ra perlu pangapuro
atiku uwis ra iso..
nompo kowe sing gawe gelo..

ibarate godong garing..
sing uwes di obong
ra iso urip maneh
podo roso sayang
seng wes kadong ilang
mergo ono siji rasa kecewa..

bukan lelah berjuang
opo meneh aku bosan
wegah bertahan dudu kui
aku uwes kagol bacut gelo
karo tekomu seng olo..

hancur aku begitu hancur
kecewa ku sungguh kecewa
maaf tak perlu kata maaf..
cukup pergi dan jangan kau kembali..

Reff:
sewu roso sayang
bakal ilang amergo
siji roso kuciwo..
ra perlu pangapuro
atiku uwis ra iso..
nompo kowe sing gawe gelo..
ra iso nompo kowe sing gawe gelo..                
Tab not available
 Buy song Sing Kuciwo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z