Siji Sijine

by Vayz feat Mala Agatha

389

Capo fret 4

Intro : 
Dm G C

       C            F
sadar aku iki amung wong kere..
         G             C     Bm
mung sak anane aku nyambut gawe..
       Am             Dm
budal isuk nganti temekan sore..
        G          C
nanging ora sepiro asile..

       C            F
aku trimo yen iki kahane..
      G                 C    Bm
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    Am                 Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     F              G           C  Bm
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Am                  G
 nganti putih rambutku..
               F
tak jogo tresnomu..
 F    Am Bm  C
ora bakal luntur..
      G         Am
sak pedote nafasku..

              G
tak kuatne atiku..
                 F
senajan wong tuwomu..
    F Am Bm  C
ora pernah setuju..
  G        F              G
duwe mantu aku.. dadi bojomu..

Reff :
  F                  G           F
maturnuwun.. wes ngancani uripku..
Em              Am
 masio ngene keadaanku..
        Dm      G
ora masalah.. bungah susah
           C   C7
aku emoh pisah..

  F                  G     -F
mugi Gusti.. maringi dalane..
Em                  Am
 gede syukur lan ngibadahe..
         Dm
siji sijine..
  G                    F
yakin Gusti Allah.. mboten sare..

Musik : 
F G Em Am
Dm G

       C            F
aku trimo yen iki kahane..
      G                 C   -Bm
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    Am                 Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     F              G           C
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Reff :
  F                  G           F
maturnuwun.. wes ngancani uripku..
Em              Am
 masio ngene keadaanku..
        Dm      G
ora masalah.. bungah susah
           C   C7
aku emoh pisah..

  F                  G      F
mugi Gusti.. maringi dalane..
Em                  Am
 gede syukur lan ngibadahe..
         Dm
siji sijine..
  G                    C
yakin Gusti Allah.. mboten sare..
         Dm
siji sijine..
  G                        C
yakin Gusti Allah.. mboten sare..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Siji Sijine
                  Sadar aku iki amung wong kere 
Mung sak anane aku nyambut gawe 
Budal isuk nganti temekan sore 
Nanging ora sepiro asile

Aku trimo yen iki kahanane 
Bukti gede tresnaku kanggo kowe 
Senajan lawuh krupuk karo tempe 
Ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe

Reff: 
Nganti putih rambutku 
Tak jogo tresnomu 
Ora bakal luntur 
Sak pedote nafasku

Tak kuatne atiku 
Senajan wong tuwomu 
Ora pernah setuju 
Nduwe mantu aku dadi bojomu

Reff: 
Maturnuwun wes ngancani uripku 
Masio ngene keadaanku 
Ora masalah bungah susah 
Aku emoh pisah

Mugi gusti maringi dalane 
Gede syukur lan ngibadahe 
Siji sijine 
Yakin gusti allah mboten sare

Aku trimo yen iki kahanane 
Bukti gede tresnaku kanggo kowe 
Senajan lawuh krupuk karo tempe 
Ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe

Reff: 
Maturnuwun wes ngancani uripku 
Masio ngene keadaanku 
Ora masalah bungah susah 
Aku emoh pisah

Mugi gusti maringi dalane 
Gede syukur lan ngibadahe 
Siji sijine 
Yakin gusti allah mboten sare 
Siji sijine 
Yakin gusti allah mboten sare..                
Tab not available
 Buy song Siji Sijine on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z