Sanes Kulo

by Fendik Adella feat The Rosta Reborn

331

Capo fret 4

Intro : 
C Em F G
C Em F G

C               Em
nelongso ati.. amergo kelangan..
F                       G
soyo tambah jeru.. iseh kelingan..
C                  Em
sing tak karepne.. biso bebrayan..
F                        G
nanging nyatane.. bubrah katresnan..
 
F       G      Em         A
ora tak kiro.. kowe medot tresno..
    Dm          G          C
jaremu biyen.. ora bakal lungo..
F         G     Em         A
nanging saiki.. dalane wes bedo..
  Dm          G              C
kowe mileh gandeng karo wong liyo..

Int. 
F G C

Reff :
   F            G
yo wes kudu tak iklasne..
  C      G/B       Am
nadyan nangis ning njero batin..
  Dm                  G
kabeh sing wes tak perjuangne..
       C
ra ono artine..

   F            G
yo wes kudu tak lalekne..
  C          G/B  Am
kabeh crito aku karo kowe..
 Dm
aku ikhlas senadyan loro..
      G
mergo mburine..
         G            C  G
sing nyanding sanes kulo..

Musik : 
C Em F G
C Em F G

C               Em
nelongso ati.. amergo kelangan..
F                       G
soyo tambah jeru.. iseh kelingan..
C                  Em
sing tak karepne.. biso bebrayan..
F                        G
nanging nyatane.. bubrah katresnan..
 
F       G      Em         A
ora tak kiro.. kowe medot tresno..
    Dm          G          C
jaremu biyen.. ora bakal lungo..
F         G     Em         A
nanging saiki.. dalane wes bedo..
  Dm          G              C
kowe mileh gandeng karo wong liyo..

Int. 
F G C

Reff :
   F            G
yo wes kudu tak iklasne..
  C      G/B       Am
nadyan nangis ning njero batin..
  Dm                  G
kabeh sing wes tak perjuangne..
       C
ra ono artine..

   F            G
yo wes kudu tak lalekne..
  C          G/B  Am
kabeh crito aku karo kowe..
 Dm
aku ikhlas senadyan loro..
      G
mergo mburine..
         G            C 
sing nyanding sanes kulo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sanes Kulo
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Sanes Kulo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z