Sandiworomu Luar Biasa ft RPH

by Fitri Carlina

646

(Intro) 
Am C F G
Am C F G

     Am       C        F         G
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
        Am      C       F         G
Mending kowe nyobo melu casting FTV
     Am      C        F       G
Sandiworo dramamu jan luar biasa
       Am       C         F        G
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

(Intro) 
Am C F G
Am C F G
Am C F G
Am C F G

Am     C       F         G
 Aku kenal kowe ora mung sedhelo
Am           C       F       G
 Tingkah lan polahmu iso diwoco

  A                  C
Siji loro telu aku niteni polahmu
  F                    G
Papat limo enem soyo suwe dadi bosen
  Am                    C
Saben ditakoni kok bola bali ngapusi
    F
Wes cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

  Am         C      F          G
Roso tresno iki ora kanggo dolanan
 Am          C           F         G
Uwes cukup tenan sing korban perasaan

Am                  C
 Wingi kowe lungo karo sopo
F                     G
 Wingi kowe dolan nggone sopo
Am                 C
 Opo mbok kiro aku ra ngerti
     F                    G
Jan aku sengojo etok etok ra ngerti

(Chorus)
     Am       C        F         G
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
        Am      C       F         G
Mending kowe nyobo melu casting FTV
     Am      C        F       G
Sandiworo dramamu jan luar biasa
       Am       C         F        G
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Am C F     G         Am   C    F
     (melu casting FTV, FTV, FTV
               Am   C    F
Melu casting FTV, FTV, FTV
     G         Am   C    F            G
Melu casting FTV, FTV, FTV, hok'a hok'e)

(Intro)
Am C F G
Am C F G

  Am                 C
Siji loro telu aku niteni polahmu
  F                    G
Papat limo enem soyo suwe dadi bosen
  Am                    C
Saben ditakoni kok bola bali ngapusi
    F
Wes cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

  Am         C      F          G
Roso tresno iki ora kanggo dolanan
 Am          C           F
Uwes cukup tenan sing korban perasaan

(Chorus)
     Am       C        F         G
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
        Am      C       F         G
Mending kowe nyobo melu casting FTV

     Am       C        F         G
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
        Am      C       F         G
Mending kowe nyobo melu casting FTV
     Am      C        F       G
Sandiworo dramamu jan luar biasa
       Am       C          F        G
Sayang yen bakatmu (ra kanggo sia sia)

     Am       C        F         G
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
        Am      C       F         G
Mending kowe nyobo melu casting FTV
     Am      C        F       G
Sandiworo dramamu jan luar biasa
       Am       C         F        G
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

      Am       C        F         G
(Polahmu aktingmu wes koyo selebriti)
         Am      C       F         G
(Mending kowe nyobo melu casting FTV)
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sandiworomu Luar Biasa ft RPH
                  Lirik Lagu Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft RPH
Lirik Sandiworomu Luar Biasa - Fitri Carlina feat. RPH

Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa (feat. RPH) 

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Aku kenal kowe ora mung sedelo
Tingkah lan polahmu iso diwojo

Siji loro telu aku niteni polahmu
Papat limo enem saya suwe dadi bosen
Sagen ditakoni kok bolak balik ngapusi
Wis kon nyalahi ko ora gelem ngakoni
Roso tresno iki ora kanggo dolanan
Wis cukup tenan sing korban perasaan

Wi kowe lungo karo sopo 
Wi kowe dolan gone sopo
Opo mbok kiro aku ra ngerti
Njen aku sengojoe toh ora ngerti

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Melu casting FTV
Melu casting FTV
Melu casting FTV
Ho a ho e

Siji loro telu aku ngenteni polahmu
Papat limo enem saya suwe dadi bosen
Sagen ditakoni kok bolak balik ngapusi
Wis kon nyalahi ko ora gelem ngakoni

Roso tresno iki ora kanggo dolanan
Wis cukup tenan sing korban perasaan

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, njen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV                
Tab not available
 Buy song Sandiworomu Luar Biasa ft RPH on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z