Sampai Kiamat (Perfect Versi Jawa)

by Alif Rizky

638

            G    Em
jero ning dodo.. iki..
       C                   D
eling esemmu sing, rak nguati
          G           Em
pengen nyekel.. tanganmu dek sri
        C
lan ketemu neng cedek taman
       D
omahmu sri..

                      G
wis tak rakit tresno mbendino
         Em
rak no wedok liyo
         C           G    D
mergo sliramu aku tentrem..

          G
ku sing kadung tresno
        Em
tresno iki nyoto
            C             D
nggawe kang mas ngroso nyaman..

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G
ku rakit tresno iki
D         G  F#m Em D C D
sampek kiamat

          G
pancen ku demen..
           Em
smoga kowe iso ngrasakno
       C
kowe manis, nggawe aku ne
           D
tambah tresno..
      G
ojo lungo..
      Em
ora lilo snajan kowe pamit
       C
ora trimo nek kowe lungo
          D
ninggal kulo..

(Chorus)
                      G
wis tak rakit tresno mbendino
         Em
rak no wedok liyo
         C           G    D
mergo sliramu aku tentrem..

        G
manis koyo permen
            Em
esemmu rak iso klalen
             C                 D
kowe wes tak incer dening kang mas..

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G
ku rakit tresno iki
D         G
sampek kiamat

(Interlude) 
G Em C D

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G   D
ku rakit tresno iki sampek
    C                D
meh aku rakit tresno iki
D         G  F#m Em D C D G
sampek kiamat
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sampai Kiamat (Perfect Versi Jawa)
                  Jero ning dodo iki
Eling esem mu sing rak nguati
Pengen nyekel tanganmu dek sri
Lan ketemu neng cedek taman omahmu sri

Wis tak rakit tresno mbendino
Rak no wedok liyo 
Mergo sliramu aku tentram
Ku sing kadung tresno
Tresno iki nyoto
Ngawe kang mas 
Ngoroso nyaman

Dek sri ya Eling neng cedak
Aku ngoroso ayem
Ngawe aku bregass
Mesem untu nganti keton
Cekel omongone kang mas
Tresno murni rak ngo pelet
Ku rakit tresno iki 
Sampek kiamat

Pancen ku demen
Smoga koe iso ngrasakno
Koe manisngawe aku ne tambah tresno
Ojo lunggoora lilo snajan koe pamit
Rak trimo nek koe lunggo
Ninggal kulo~

Wis tak rakit tresno mbendino
Rak no wedok liyo 
Mergo sliramu aku tentramm
Manis koyo permen
Esem mu rak iso klalen
Koe wes tak incer
Dening kang mass

Dek sri ya Eling neng cedak
Aku ngoroso ayem
Ngawe aku bregass
Mesem untu nganti keton
Cekel omongon kang mas
Tresno murni rak ngo pelet
Ku rakit tresno iki 
Sampek kiamat

Wis tak rakit tresno mbendino
Rak no wedok liyo 
Mergo sliramu aku tentramm
Manis koyo permen
Esem mu rak iso klalen
Koe wes tak incer
Dening kang mass

Dek sri ya Eling neng cedak
Aku ngoroso ayem
Ngawe aku bregass
Mesem untu nganti keton
Cekel omongon kang mas
Tresno murni rak ngo pelet
Ku rakit tresno iki sampe
Meh aku rakit tresno iki sampe kiamat                
Tab not available
 Buy song Sampai Kiamat (Perfect Versi Jawa) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z