Sabar Lan Narimo

by Arry Harmoko

537

Capo : fret 4

(Intro) 
C Em Am  F  G

  C     Em           Am
bosen.. seng tak rasake..
   F
bendino neng omah..
    G
ora iso lelungan..
F        G        C          Am
 mergo kahanane durung aman..
  F
yowes ora popo..
     G               C   G
demi kebaikan ber..sama..

  C       Em          Am
sabar.. narimo lan ikhlas..
     F
kudu tetap bertahan..
      G
manut karo aturan..
F         G           C      Am
 mungkin iki wes dadi dalane..
   F
mending manut wae..
     G               C
demi kebaikan ber..sama..

(Intro) 
F G Em Am
F G C

(Chorus)
F       G            C         Am
 semoga kau cepat pergi dari sini..
F          C        Dm            G
 takkan kembali.. untuk slama lamanya..
  F             G        C        Am
mugo Gusti.. ngijabahi.. dongaku iki..
  F
sabar lan narimo..
     G                C
mugo iso ngurangi.. duso..

(Int.) 
Em  Am  F  G
Em  Am  Dm Em F  G

  C       Em          Am    G
sabar.. narimo lan ikhlas..
     F
kudu tetap bertahan..
      G
manut karo aturan..
F         G           C      Am
 mungkin iki wes dadi dalane..
   F
mending manut wae..
     G               C
demi kebaikan ber..sama..

(Intro) 
F G Em Am
F G C

(Chorus)
F       G            C         Am
 semoga kau cepat pergi dari sini..
F          C        Dm            G
 takkan kembali.. untuk slama lamanya..
  F             G        C        Am
mugo Gusti.. ngijabahi.. dongaku iki..
  F              G
sabar lan narimo..

F       G            C         Am
 semoga kau cepat pergi dari sini..
F          C        Dm            G
 takkan kembali.. untuk slama lamanya..
  F             G        C        Am
mugo Gusti.. ngijabahi.. dongaku iki..
  F              G
sabar lan narimo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sabar Lan Narimo
                  Bosen sing tak rasake
Bendino neng omah
Ora iso lelungan

Mergo kahanane durung aman
Yowes ora popo
Demi kebaikan bersama

Sabar narimo lan ikhlas
Kudu tetap bertahan
Manut karo aturan
Mungkin iki wes dadi dalane
Mending manut wae
Demi kebaikan bersama

Semoga kau cepat pergi dari sini
Takkan kembali untuk selama lamanya
Mugo Gusti ngijabahi dongaku iki
Sabar lan narimo
Mugo iso ngurangi dosa

Sabar narimo lan ikhlas
Kudu tetap bertahan
Manut karo aturan
Mungkin iki wes dadi dalane
Mending manut wae
Demi kebaikan bersama

Semoga kau cepat pergi dari sini
Takkan kembali untuk selama lamanya
Mugo Gusti ngijabahi dongaku iki
Sabar lan narimo

Semoga kau cepat pergi dari sini
Takkan kembali untuk selama lamanya
Duh Gusti ngapuranen awakku iki
Sabar lan narimo                
Tab not available
 Buy song Sabar Lan Narimo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z