Reksogati Ninggal Janji

by Rinda Bimar

488

Intro : 
C Am F G
C Am F G C F G
Am

Am                C
 kemerlip lintang.. neng langit..
F                 C         G
 ngelengake aku marang sliramu..
Am                Em
 senadyan wes suwe.. lawase..
F              C      G
 kisah asmoro awake dewe..

F                      C
 tetep tak simpen neng njero atiku..
F                C           G   
 senadyan saiki ˆku wes karo wong liyo..
F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F
 kembang tresno iki..

Reff :
      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F          C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F    G   C
pedot pupus.. ora dadi..

Int. 
Dm Am F G

Am              C
 ora tak getuni.. ngenal awakmu..
F                  C       G
 wes tak lilakne pahit manise
F                      C
 tetep tak simpen neng njero atiku..
F                C           G
 senadyan saiki aku wes karo wong liyo..
F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F  G
 kembang tresno iki..

Reff :
      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F    G     C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F    G    C
pedot pupus.. ora dadi..

Musik : 
G# Bb D# Cm
G# Bb C
F     G  C     Am
ha.. a.. ha.. a..
F G C  F  G C

F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F  G
 kembang tresno iki..

Reff :
      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F    G     C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F    G    C    G
pedot pupus.. ora dadi..

      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F    G    C     G
alun alun.. dadi saksi..
       C              Am
sampai jumpa.. sampai nanti..
      F    G         C
rekso gati.. ninggal janji..
Am     F    G         C
 rekso gati.. ninggal janji..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Reksogati Ninggal Janji
                  kemerlip lintang.. neng langit..
ngelengake aku marang sliramu..
senadyan wes suwe.. lawase..
kisah asmoro awake dewe..

tetep tak simpen neng njero atiku..
senadyan saiki ˆku wes karo wong liyo..
tak ukir indah neng lelakon uripku..
kembang tresno iki..

Reff :
kisah indah.. neng mediun..
alun alun.. rekso gati..
senadyan to.. tali tresno..
pedot pupus.. ora dadi..

ora tak getuni.. ngenal awakmu..
wes tak lilakne pahit manise
tetep tak simpen neng njero atiku..
senadyan saiki aku wes karo wong liyo..
tak ukir indah neng lelakon uripku..
kembang tresno iki..

Reff :
kisah indah.. neng mediun..
alun alun.. rekso gati..
senadyan to.. tali tresno..
pedot pupus.. ora dadi..

ha.. a.. ha.. a..

tak ukir indah neng lelakon uripku..
kembang tresno iki..

Reff :
kisah indah.. neng mediun..
alun alun.. rekso gati..
senadyan to.. tali tresno..
pedot pupus.. ora dadi..

kisah indah.. neng mediun..
alun alun.. dadi saksi..
sampai jumpa.. sampai nanti..
rekso gati.. ninggal janji..
rekso gati.. ninggal janji..                
Tab not available
 Buy song Reksogati Ninggal Janji on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z