Capo di fret 1

Intro : 
Am Em Am Em

Am         Em
Aku tresno ro kowe
Am             Em
Tresno sing saktenane
Am            Em
Kabeh wes tak kek'ke
     F      E
Ro kowe..atine..

Am         Em
Nadyan aku wes nduwe
Am            Em
Bojo sing sak tenane
Am           Em
Nanging aku tresnone
    F         E
Yo mung..ro kowe...

[Rap I]
     Am
Roso ati ra tenang
     Em
Mikirke selingkuhan
       Am
Tansah tak awang-awang
      Em
Mabur koyo layangan
    Am  
Padahal bojo neng ngomah
     Em
Mikirke dadi susah
     F
Opo sing kudu dilakoni
 E
Aku bingung sendiri..

Am
Pancen tak akoni
Em
Tresnoku setengah mati
Am
Tapi aku ra wani
Em
Ngingkari janji suci
F                    E
Mungkin kowe udu jodoku
                Am
Tapi aku sayang padamu
              Am
Jujur seko njero atiku..

*)
  Dm          Am
Sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
   Dm         Am
Nadyan abot roso tresno
      E
sing tak songgo..

Reff  :
     Am         Em
  Sabar sak untoro sayang
  F          C
  Aku yo wis berjuang
  Dm           G     C    E
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    Am        Em
  Mugo kabeh iso lancar
  F            C
  Mbuang kabeh kenangan
  Dm           G      Am
  Ikhlas lan sabar..sayang..

[Rap II]
          Am
A..Cincin wes ngelingker
     Em
neng jari manisku
      Am
Janji yo wes tak ucap
     Em
neng ngarep penghulu
   Am
Saiki yo uwes telat
      Em
arep ngomongke cidro
    F
Aku mung ameh ndongo
     E
kowe iso bahagio..

    Am
Senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
Tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am                 E
Mugo-mugo kabeh dikei dalan
              Am
Supoyo dadi padang
               Am 
anggone awak dewe le gendakkan..

*)
  Dm          Am
Sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro
   Dm         Am
Nadyan abot roso tresno
      E
sing tak songgo..

Reff  :
     Am         Em
  Sabar sak untoro sayang
  F          C
  Aku yo wis berjuang
  Dm           G     C    E
  Ndadekke ngimpi tenanan..
    Am        Em
  Mugo kabeh iso lancar
  F            C
  Mbuang kabeh kenangan
  Dm           G      Am
  Ikhlas lan sabar..sayang..

 Am          Em
Aku mung iso nerimo
F            C
Kowe nggone wong liyo
Dm        G        C     E
Tresno raiso di peksakno..

 Am         Em
Aku tetep sayang kowe
F          C
Tekane sak lawase
Dm      G           Am
Aku bahagia nyawang kowe..

   Am         Em
Tanganku wes ono cincin
F           C
Janji setio lan suci
Dm     G    C    E
Aku raiso nepati,,

  Am                Em
Kowe pancen tak tresnani
F            C
Biyen tekan saiki
Dm     G         Am
Tapi raiso dadi siji..
Dm      G       Am
Tapi raiso dadi siji..                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Raiso Dadi Siji
                  Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe
Atine

Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe

Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri

Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo

[Reff:]
Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Ah cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo

[Reff:]
Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Aku mung iso nerimo
Kowe gone wong liyo
Tresno raiso dipeksano

Aku tetep sayang kowe
Tekane sak lawase
Aku bahagia nyawang kowe

Tanganku wes ono cincin
Janji setio lan suci
Aku raiso nepati

Kowe pancen tak tresnani
Biyen tekan saiki
Tapi raiso dadi siji

Tapi raiso dadi siji                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Raiso Dadi Siji di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu