Nyandhing

by Lala Atila feat Vitto Fernanda

72

Capo fret 3

Intro : 
G D C D G Cm

     G
rino kalawan wengi..
        D
tuwuh roso jroning ati..
 C    D             G      Cm
amung siro kang tak kanthi..

    G
gumebyar lintang-lintang..
        D
sumunar imbange tawang..
   C        D            G
wimbuh asri yen bareng sinawang..

    C
nyendero pundhakku..
    Bm       Em
tak sawang guyumu..
   D         C             G  G D/F#
yekti biso sumandhing sliramu..

Reff :
Em
cahyane rembulan..
      Bm
seksi anggone sandhingan..
     C        D           G   G D/F#
kang nedhenge andum katresnan..

  Em
kayungyun mring ndiko.. 
         Bm
minongko kusumo nolo..
 C          D           G  G D/F#
aprasetyo tumekaning sirno..

Musik : 
Em Am D E
Am C D G Cm

    G
gumebyar lintang-lintang..
        D
sumunar imbange tawang..
   C        D            G
wimbuh asri yen bareng sinawang..

    C
nyendero pundhakku..
    Bm       Em
tak sawang guyumu..
   D         C             G  G D/F#
yekti biso sumandhing sliramu..

Reff :
   Em
cahyane rembulan..
         Bm
seksi anggone sandhingan..
     C        D           G   G D/F#
kang nedhenge andum katresnan..

  Em
kayungyun mring ndiko.. 
         Bm
minongko kusumo nolo..
 C          D           G    A
aprasetyo tumekaning sirno.. hoo..

(overtune)
C# F#m
cahyane rembulan..
         C#m
seksi anggone sandhingan..
     D        E       A       C#
kang nedhenge andum katresnan..

  F#m
kayungyun mring ndiko.. 
         C#m
minongko kusumo nolo..
 D        E          A
aprasetyo tumekaning sirno..
 D        E               D
aprasetyo tumekaning.. sirno..

Outro : 
D C#m Bm E F#m
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Nyandhing
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Nyandhing on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z