Intro : 
F G C Am
F C Dm G C

F                 G
nong sepine angin wengi
        C             Am
isun ngrasakno kangen iki
   F                C
kangen hang keliwat jeru
          Dm
nong awak riko..
          G    G7
nong awak riko..

F                 G
nong sepine angin dalu
    C              Am
nggarai sun sing biso turu
  F             C
suwi sing tau ketemu
  Dm       G     C
suwi sing tau ketemu..

      Am         Em
masio moto iki merem
        F                   C
sing biso ndeleng tapi ngrasakaken
      Am               Em
welas isun tulung rungokaken
     F                G
jeritan suworo ati nisun..

Reff:
              C              G
  isun biso ngangen mergo welas
            Am              Em
  isun biso ngangen mergo sayang
     F              C
  gusti sampekno salam iki
    F             G
  isun mageh ngenteni..

               C        G
  jaluk tulung ojo dibaleni
            Am          Em
  roso loro hang koyo gedigi
     F                    C
  cukup isun baen hang ngrasakaken
     F         G
  cukup isun baen..
               C
  hang ngrasakaken..

Musik: 
F G C Am
F C Dm G C.. 

Ulangi dari awal - Reff [1x]

Outro : C..                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Ngangen
                  nong sepine angin wengi
isun rasakno kangen iki
kangen hang keliwat jeru
nong awak riko, nong awak riko

nong sepine angin dalu
nggarai sun sing biso turu
suwi sing tau ketemu
suwi sing tau ketemu

masio moto iki merem
sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
welas isun tolong rungokaken
jeritan suworo ati nisun

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekno salam iki
isun mageh ngenteni

jaluk tulung ojo dibaleni
roso loro hang koyo gedigi
cukup isun baen hang ngerasakaken
cukup isun baen hang ngerasakaken

nong sepine angin wengi
isun rasakno kangen iki
kangen hang keliwat jeru
nong awak riko, nong awak riko

nong sepine angin dalu
nggarai sun sing biso turu
suwi sing tau ketemu
suwi sing tau ketemu

masio moto iki merem
sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
welas isun tolong rungokaken
jeritan suworo ati nisun

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekno salam iki
isun mageh ngenteni

jaluk tulung ojo dibaleni
roso loro hang koyo gedigi
cukup isun baen hang ngerasakaken
cukup isun baen hang ngerasakaken

isun biso ngangen mergo welas
isun biso ngangen mergo sayang
gusti sampekno salam iki
isun mageh ngenteni

jaluk tulung ojo dibaleni
roso loro hang koyo gedigi
cukup isun baen hang ngerasakaken
cukup isun baen hang ngerasakaken                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Ngangen di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu