Nak Tak Nak

by Fariz Jabba

717

Intro:
Fm D# C# C#

Fm
Cinta yang pertama (tama)
D#
Hanya aku rasa (rasa)
C#
Kau tanya mengapa
C#
Kita buang masa (yeah)

Fm
Aku cari mana kau hilang, macam UFO
D#
Berapa kali aku dah bilang, masih tak cukup
C#
Aku cuba buat bertenang ku masih meletup
C#
Yeah, yeah
Aku memang meletup

Fm
Semua aku bagi cuma nak tak nak
D#
apa yang nak malu cuma nak tak nak
C#
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
C#
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak

Fm
Semua aku bagi cuma nak tak nak
D#
Apa yang nak malu cuma nak tak nak
C#
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
C#
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak
Fm
Yeah, yeah, yeah
Nak tak nak
D#
Yeah, yeah
Nak tak nak
C#
Yeah, yeah
Nak tak nak 
C#
(ohh)

F#
Aku tak buat lagi (ah)
Siapa lagi kau cari (uh)
D#
Semasih aku hidup (ah)
Sentiasa menanti (yeah, yeah)
C#
Buat perlahan dulu (uh)
Kalau kau setuju (yeah)
C#
We could be keepin it slow
Hanya kalau kau tak nak laju (woo)

Fm
Aku memang salah (ah)
Tolong jangan marah (yeah)
D#
Aku sedar diri (woo)
Kenapa begini (woo)
C#
Aku berubah
Semua sudah (yeah, yeah)
C#
Aku tak pernah
Tak lupakan sayangmu

Fm
Jangan lupakan aku
D#
Jangan tinggalkan aku
C#
Apa bezanya
Kau kasi muka (yeah)
C#
Bila korang berdua dia selit derita (derita, oh)

A#m 

F
Duduk 3 bulan dia masih tak ada kerja, 
A#m
selit derita (do you?)
C
Bila korang berdua dia selit derita, ah

Fm
Semua aku bagi cuma nak tak nak
D#
apa yang nak malu cuma nak tak nak
C#
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
C#
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak

Fm
Sayangku
Aku harap kau kembali
C#
Akan tunggu sampai mati mati
Mengaku (mengaku)
Menyesal aku janji aku takkan buat lagi lagi

Fm
Semua aku bagi cuma nak tak nak
D#
apa yang nak malu cuma nak tak nak
C#
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
C#
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak
Fm
Yeah, yeah, yeah
Nak tak nak
D#
Yeah, yeah
Nak tak nak
C#
Yeah, yeah
Nak tak nak 
C#
(ohh)

Fm        D#
Sayangku

C# C#

Fm D# C# C#
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Nak Tak Nak
                  Cinta yang pertama (tama)
Hanya aku rasa (rasa)
Kau tanya mengapa
Kita buang masa (yeah)
Aku cari mana kau hilang, macam ufo
Berapa kali aku dah bilang, masih tak cukup
Aku cuba buat bertenang ku masih meletup
Yeah, yeah
Aku memang meletup

Semua aku bagi cuma nak tak nak
Kenapa you nak malu cuma nak tak nak
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak
Semua aku bagi cuma nak tak nak
Kenapa you nak malu cuma nak tak nak
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak
Yeah, yeah, yeah
Nak tak nak
Yeah, yeah
Nak tak nak
Yeah, yeah
Nak tak nak (ohh)

Aku tak buat lagi (ah)
Siapa lagi kau cari (uh)
Semasih aku hidup (ah)
Sentiasa menanti (yeah, yeah)
Buat perlahan dulu (uh)
Kalau kau setuju (yeah)
We could be keepin it slow
Hanya kalau kau tak nak laju (woo)
Aku memang salah (ah)
Tolong jangan marah (yeah)
Aku sedar diri (woo)
Kenapa begini (woo)
Aku berubah
Semua susah (yeah, yeah)
Aku tak pernah
Tak lupakan sayangmu
Jangan lupakan aku
Jangan tinggalkan aku
Apa bezanya
Kau kasi muka (yeah)
Bila korang berdua dia selit derita (derita, oh)
Duduk 3 bulan dia masih tak ada kerja, selit derita (do you?)
Bila korang berdua dia selit derita, ah

Semua aku bagi cuma nak tak nak (no, no, yeah, yeah)
Kenapa you nak malu cuma nak tak nak (tak nak yeah)
Ramai dah beratur cuma nak tak nak (uh)
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak (yeah)

Sayangku
Aku harap kau kembali
Akan tunggu sampai mati mati
Mengaku (mengaku)
Menyesal aku janji aku takkan buat lagi lagi

Semua aku bagi cuma nak tak nak
Kenapa you nak malu cuma nak tak nak
Ramai dah beratur cuma nak tak nak
Tapi aku takkan lari cuma nak tak nak
Yeah, yeah, yeah
Nak tak nak
Yeah, yeah
Nak tak nak
Yeah, yeah
Nak tak nak, ohhh

Sayangku
Yeah                
Tab not available
 Buy song Nak Tak Nak on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z