Mrebes Mili feat. Woro Widowati

by Ronz Asmara feat Woro Widowati

474

Intro : 
Am F Am F
Am F Dm E

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe
G                     C
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
      F
aku pengin..
     Dm         E
ning uripmu sak durunge de e..

Am
sepurane..
         Dm
pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
  Dm              E
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
        Am
ojo digetuni..
            Dm
ojo gawe mrebes mili..
         G
sejatine tresno..
          C
ra kudu duweni..
            F
mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
Dm
ora ngijini..
        E
koe lan aku ra bakal dadi siji..

            Am
lungaku nyambut gawe..
              Dm
ora mergo ninggalke koe..
              G
pengin lumrah kancane..
             C
bahagia ro koe..
          F
janjimu bakal ngenteni setio
    Dm
lan jogo tresnaku..
       E                  Am
mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Int. 
Dm E Am
F Dm G C
F Dm E Am E
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G                   C
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
      F
aku pengin..
     Dm         E
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
        Am
ojo digetuni..
            Dm
ojo gawe mrebes mili..
         G
sejatine tresno..
          C
ra kudu duweni..
            F
mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
Dm
ora ngijini..
        E
koe lan aku ra bakal dadi siji..

            Am
lungaku nyambut gawe..
              Dm
ora mergo ninggalke koe..
              G
pengin lumrah kancane..
             C
bahagia ro koe..
          F
janjimu bakal ngenteni setio
    Dm
lan jogo tresnaku..
       E                  Am
mugo bahagio karo pilihan uripmu..

    F
sadaro.. (sadaro..)
   Dm
elingo.. (elingo..)
      E              Am
sak durunge tambah loro..

    F
selawase.. (selawase..)
       Dm
tresno iki.. (tresno iki..)
      E                      Am
bakal tak simpen ning jero dodo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Mrebes Mili feat. Woro Widowati
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Mrebes Mili feat. Woro Widowati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z