Lungset

by NDX AKA

291

Intro : 
Am G Am
F G C
C G Am Em
F G Am

Am   G          Am
seprene ku ngenteni
         F     G          C
kadung tresno ning njero ati
C       G   Am        Em
semono ugo atimu ngeliyo
F        G    Am
lungset batin iki

Am   G           Am
senajan mung guyonan
         F      G          C
kowe ngucap ngajak sesandingan
C            G       Am         Em
kadung ning ati sing tak anti anti
F    G      F      G   Am
loro ati iki kowe ngelali

  Am
kuingin engkau tahu
G
betapa dalamnya cintaku
Am
yang kuberikan untukmu
tulus dari dasar hatiku
F
setiap detik kau slalu
G
hadir dalam hari hariku
C
menemani setiap langkahku
dan membasuh setiap lelahku

C
tresno ning atiku
G
mung kanggo sliramu
Am
ra ono liyane
Em
mung kowe cah ayu
F              G          Am
sayang jangan tinggalkan aku

Reff:
     F   G       Am
tegone kowe ngeloro
          F      G        Am
nyanding roso karo wong liyo
     F    G       Am
mentolo kowe mentolo
        F       G
nggawe cidro suloyo
   F           G
medhot janji asmoro

Am                        G
mbiyen tresnoku mung siji iku kowe
Am
mbiyen sayangku ra bakal luntur kanggo kowe
F                    G
mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
C
nanging kabeh saiki wis ilang mergo kowe

C                    G
kenapa kau tega menduakan cintaku
Am                      Em
yang tulus dan setia mencintai dirimu
F        G     Am
lungset batin iki

Reff:
     F   G       Am
tegone kowe ngeloro
          F      G        Am
nyanding roso karo wong liyo
     F    G       Am
mentolo kowe mentolo
        F       G
nggawe cidro suloyo
   F           G
medhot janji asmoro

     F   G       Am
tegone kowe ngeloro
          F      G        Am
nyanding roso karo wong liyo
     F    G       Am
mentolo kowe mentolo
        F       G
nggawe cidro suloyo
   F           G
medhot janji asmoro
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Lungset
                  seprene ku ngenteni
kadung tresno neng njero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin ikii...

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung neng ati sing tak anti anti
loro ati iki...kowe ngelalii...

kuingin engkau tahu
betapa dalamnya cintaku
yang kuberikan untukmu
tulus dari dasar atiku
setiap detik kau slalu
hadir dalam hari hariku
menemani setiap langkahku
dan membasuh setiap lelahku

tresno neng atiku
mung kanggo sliramu
ra ono liyane
mung kowe cah ayu
sayang jangan tinggalkanaku
Reff:
tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro...

mbiyen tresnoku mong siji iku kowe
mbiyen sayangku rabakal luntur kanggo kowe
mbiyen nganti tekan mati yo mong kowe
nanging kabeh saiki wes ilang mergo kowe         


kenapa kau tega menduagakan cintaku
yang tulus dan setia mencintai dirimu
lungset batin iki...
Reff:
tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro..                
Tab not available
 Buy song Lungset on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z