Lagu Galau (OST Yowis Ben 2)

by Yowis Ben

577

Capo di fret 1

(Intro) 
C C Bb C
C C Bb C
C

C                  Am
jare ibuku luwih penak loro untu
      F          G         C  G
loro ati nggawe awak iso kuru..
C                     Am
gak iso maju, mikir terus dalan buntu
         F          G             C
mlongo karo galau saben malem minggu..

Am      F          C
  mikir kok dadi soro..
Am       F          C     G
  nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
  kakean mangan ati..
  F           G
risih.. nggateli..

(Chorus)
          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G
kowe sing tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
       C         G
awakmu tak tresnani..

(Intro) 
C C Bb C
C C Bb C

C                    Am
aku gak wedi nek misale kowe lali
      F               G       C
karo opo sing wes tak lakoni iki
C                    Am
dadi saiki sakwise kabeh wis mari
         F        G
tak arep kowe iso ilang minggat
G
lungo wes rausah bali

Am      F          C
  mikir kok dadi soro..
Am       F          C     G
  nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
  kakean mangan ati..
  F           G
risih.. nggateli..

(Chorus)
          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G
kowe sing tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
       C         G
awakmu tak tresnani..

Am      F          C
  mikir kok dadi soro..
Am       F          C     G
  nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
  kakean mangan ati..
  F           G
risih.. nggateli..

(Chorus)
          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G
kowe sing tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
       C         G
awakmu tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G  F
kowe sing tak tresnani..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Lagu Galau (OST Yowis Ben 2)
                  Jare ibuku
Luwih penak loro untu
oro ati gawe awak iso kuru

Gak iso maju
Mikir terus dalan buntu
Mlongo karo galau
Saben malem minggu

Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Aku gak wedi nek misale kowe lali
Karo opo sing wes tak lakoni iki
Dadi saiki sakwise kabeh wis mari
Taak arep kowe iso ilang minggat lungo
Wes rausah bali

Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Mikir kok dadi soro
Nangis malah dadi sengsoro
Kakean mangan ati
Risi gatheli

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani

Wis tak lakoni kabeh
Sing kon karepi
Ra perlu mikir pindo
Kowe sing tak tresnani                
Tab not available
 Buy song Lagu Galau (OST Yowis Ben 2) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z