Kudu Mampu

by Bravesboy

461

 (OST. Kudu Mampu Movie)

Intro : 
G Em Am D

    G
ora kurang..
           Em
ra kurang aku sing berjuang..
          Am
kanggo mbenakne kahanan..
           D
sing wis kadung ra karuan..

      G
trimo ngilang..
             Em
kowe sing ra mampu bertahan..
       Am
rasane perih..
         D
mbendino atine sedih..

     Bm          Em
mung rugi sing tetangisan..
   Bm        Em
ra merubah keadaan..
   Am           D
atiku.. kudu mampu..

Reff :
            C        Cm
kabeh ra perlu digetuni..
          Bm          E
opo meneh nganti kepingin mati..
     Am
percoyo isih ono..
D                   Dm         G
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          C      Cm
remuk'an ati iki..
         Bm           E
bakalan ono sing ngopeni..
    Am
diwiridi Bismillah..
D                  G
 sesok aku bakal luwih bungah..

Musik : 
G Em Am D
C Cm G
C Cm G
C Cm Bm E
Am D G

Em            D
 ngentekne wektuku..
     C                     G      D/F#
sing kudune nggo nggolek bungahku..
Em              D
 kesel sing ngrasakne..
    C                     D
yen hasile yo mung podo wae..

     Bm          Em
mung rugi sing tetangisan..
   Bm        Em
ra merubah keadaan..
   Am Bm C Bm      D
atiku..    kudu mampu..

Reff :
            C        Cm
kabeh ra perlu digetuni..
          Bm          E
opo meneh nganti kepingin mati..
     Am
percoyo isih ono..
D                   Dm         G
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          C      Cm
remuk'an ati iki..
         Bm           E
bakalan ono sing ngopeni..
    Am
diwiridi Bismillah..
D                  G
 sesok aku bakal luwih bungah.. ouu..

            C        Cm
kabeh ra perlu digetuni..
          Bm          E
opo meneh nganti kepingin mati..
     Am
percoyo isih ono..
D                   Dm         G
 tresno liyo sing bakal iso nompo..

          C      Cm
remuk'an ati iki..
         Bm           E -G
bakalan ono sing ngopeni..
    Am
diwiridi Bismillah..
D                  G         Em Am
 sesok aku bakal luwih bungah..
D                  G
 sesok aku bakal luwih bungah..

Outro : 
G Em Am D
G
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kudu Mampu
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Kudu Mampu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z