no capo!

[intro]

C  D  G  Em  Am  D  G

[verse intro]

G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo

G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D       G  D
Uripku iki kudu koyo ngene

[verse]

G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo

G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D       G  D
Uripku iki kudu koyo ngene

[pre chorus]

    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke

[chorus]

           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

[musik]

C  D  Bm  Em  Am  D  G

[verse]

G          D
Cubo rungokno
Em        D
Nyanyian iki
   C           G
Nyeritakke tresno
       Am         D
Seng kependem ono neng dodo

G        D
Kudu kepiye
Em         D
Aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane
    Am          D       G  D
Uripku iki kudu koyo ngene

[pre chorus]

    Em
Senajan kowe
         Bm
Wes karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke

[chorus]

           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

           C          D            Em
Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
          Am        D           G
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
        C         D              Em
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
                Am        D            G
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

[fade out]

                Am
Senajan tresno iki
       D            G
Mung kependem ning ati                        
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Kependem Tresno
                        *Music*
Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

*Music*

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati                    
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Kependem Tresno di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z