Kelangan Tresnamu

by Dwi Deblonk

288

Capo di fret 5

(Intro) 
Am F G C
F G Em Am
F G C

        C
ngene rasane kelangan
         Em
kelangan wong sing tak sayang..
         F
peteng jagate atiku
           G
kelingan kowe ninggal aku..

      C
tak lalek-lalekno
        Em
tapi atiku tetep eling
          F
mung biso nyawang ngangen ngangen
      G
tapi ora biso nyanding..

      Am      Em
tak tuliske lagu..
           C            G/B
tak tembangke nggo sliramu
       Am      Em
nandes jeru atiku..
        F          G
perihe mbok gawe tatu..

(Chorus)
 C                 G
amung biso nyawang fotomu
  F              C
saben aku kangen sliramu
  F              C
jujur sakjroning batinku
      Dm       G
aku kelangan tresnamu..

   C              G
kowe milih tresno sing liyo..
 F        C
aku biso opo..
     F         G            C
mung ngempet.. sakjroning dodo..

F         C
lilo kudu lilo..
        G            C
senajan perih.. sing tak roso..
  F       C
kuatne atiku..
       G            C
kudu kelangan tresnamu..

(Int.) 
C G F C
F C Dm G

(Chorus)
 C                 G
amung biso nyawang fotomu
  F              C
saben aku kangen sliramu
  F              C
jujur sakjroning batinku
      Dm       G
aku kelangan tresnamu..

   C              G
kowe milih tresno sing liyo..
 F        C
aku biso opo..
     F         G            C
mung ngempet.. sakjroning dodo..

 C                 G
amung biso nyawang fotomu
  F              C
saben aku kangen sliramu
  F              C
jujur sakjroning batinku
      Dm       G
aku kelangan tresnamu..

  C               G
kowe milih tresno sing liyo..
 F        C
aku biso opo..
     F         G            C
mung ngempet.. sakjroning dodo..

F         C
lilo kudu lilo..
        G            C
senajan perih.. sing tak roso..
  F       C
kuatne atiku..
       G            C
kudu kelangan tresnamu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kelangan Tresnamu
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Kelangan Tresnamu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z