Kangen

by Evie Tamala

226

Intro : 
D C D G D

         G
Pitung sasi lawase .. Nggonku ngenteni
          D
Mung sliramu wong bagus .. Kang dadi ati
        C
Rino wengi mung tansah .. tak impi - impi
         D                      G      D
Jroning ati kangenku .. Setengah mati ..

         G
Jenang gulo, yo mas yo .. mbok ojo lali
        D
Ngelingono rikolo .. Jaman semono
         C
Sliramu janji aku .. Setio ngenteni
         D                     G     D
Lahir batin tersnaku .. Terusing ati ..

Reff:
    Bm
Kangen !! ..  wong kangen ngene ngene rasane
        C
Rindu - rindu wong bagus kowe tak tunggu
    Bm
Kangen! ..  wong kangen opo opo tambane
         C       D           G     D
Rindu - rindu tambane kudu ketemu ....

        G
Klopo mudo enake .. kanggo rujakan
      D
Leganono aku kang .. nandang kasmaran
          C
Mbalung janur wong bagus .. tak anti - anti
        D                            G
Mosa janji wong kangen .. ndang entuk jampi

Musik : 
D C D G D

         G
Jenang gulo, yo mas yo .. mbok ojo lali
        D
Ngelingono rikolo .. Jaman semono
         C
Sliramu janji aku .. Setio ngenteni
         D                     G  .. D
Lahir batin tersnaku .. Terusing ati ..

Reff:
    Bm
Kangen !! ..  wong kangen ngene ngene rasane
        C
Rindu - rindu wong bagus kowe tak tunggu
    Bm
Kangen! ..  wong kangen opo opo tambane
         C       D           G  .. D
Rindu - rindu tambane kudu ketemu ....

Outro : 
D C D G
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kangen
                  Pitung Sasi Lawase Nggonku Ngenteni
Mung Sliramu Wong Bagus Kang Dadi Ati
Rino Wengi Mung Tansah Tak Impi-Impi
Jroning Ati Kangenku Setengah Mati

Jenang Gulo, Yo Mas Yo, Mbok Ojo Lali
Ngelingono Rikolo Jaman Semono
Sliramu Janji Aku Setio Ngenteni
Lahir Batin Tersnaku Terusing Ati

Kangen!… Wong Kangen Ngene Ngene Rasane
Rindu-Rindu Wong Bagus Kowe Tak Tunggu
Kangen!… Wong Kangen Opo Opo Tambane
Rindu-Rindu Tambane Kudu Ketemu

Klopo Mudo Enake Kanggo Rujakan
Leganono Aku Kang Nandang Kasmaran
Mbalung Janur Wong Bagus Tak Anti-Anti
Mosa Janji Wong Kangen Ndang Entuk Jampi                
Tab not available
 Buy song Kangen on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z