Gelang Putih

by Saka Praja

543

Intro : 
C F Dm G

       C            G/B
mbok gegem tanganku..
       Am
naliko aku kademen..
         F    
mbok reh-reh atiku..
G
naliko nesu...
    F                  C
ora gampang ngerteni sikapku..
     Dm
kowe sing selalu ngalah
         G
senajan awakmu wis sayah..

Int. 
G/B C Dm G

       C
gelang putihku iki..
           Am
tak simpen jero lemari..
        F
nanging kenangane..
           G
selalu tak simpen ning ati..

    F                  C
ora lali.. anggonmu ngabari..
        Dm             G
nanging saiki kowe ora bali..

Am
ngalem.. 
                Em
sopo saiki sing ngalem..
       F      Dm
nggawe atiku ayem..
        G  
turu we aku ra merem..

  Am
kangen.. 
                   Em
sopo uwong sing ra kangen..
       F
krungu tetembanganmu..
   G
ngeridu ati..

Reff :
       C            F      Em
jujur aku wegah.. kelangan..
Dm             G          F
sumpah aku.. kangen tenan..
    Em       Am
tak ku..at-kuatke..
    Em          Am
tak ikh..las-ikhlaske..
       Dm
gelang putihku iki..
   F    G            C
tondo.. setio kang suci..

Musik : 
C F Dm C Bb G

Am
ngalem.. 
                Em
sopo saiki sing ngalem..
       F      Dm
nggawe atiku ayem..
        G  
turu we aku ra merem..

  Am
kangen.. 
                   Em
sopo uwong sing ra kangen..
       F
krungu tetembanganmu..
   G
ngeridu ati..

Reff :
       C            F      Em
jujur aku wegah.. kelangan..
Dm             G          F
sumpah aku.. kangen tenan..
    Em       Am
tak ku..at-kuatke..
    Em          Am
tak ikh..las-ikhlaske..
       Dm
gelang putihku iki..
   F    G            C
tondo.. setio kang suci..

Outro : 
C F Dm    G     C
a..ku pu..tromu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Gelang Putih
                  Mbok gegem tanganku
Naliko aku kademen
Mbok reh-reh atiku naliko nesu
Ora gampang ngerteni sikapku
Kowe sing slalu ngalah
Senajan awakmu wis sayah

Gelang putihmu iki
Tak simpen jero lemari
Nanging kenangane
Slalu tak simpen ning ati

Ora lali anggonmu ngabari
Nanging saiki kowe ora bali

Ngalem sopo saiki sing ngalem
Nggawe atiku ayem
Turu wae aku ra marem

Kangen sopo uwong sing ra kangen
Krungu tatembanganmu ngeridu atiku

(chorus)

Jujur aku wegah kelangan
Sumpah aku kangen tenan
Tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
Gelang putihku iki
Tondo setio kang suci

(int.)

Ngalem sopo saiki sing ngalem
Nggawe atiku ayem
Turu wae aku ra marem
Kangen sopo uwong sing ra kangen
Krungu tatembanganmu ngeridu atiku

(chorus)

Jujur aku wegah kelangan
Sumpah aku.. Kangen tenan
Tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
Gelang putihku iki
Tondo.. Setio kang suci

A..Ku putromu..                
Tab not available
 Buy song Gelang Putih on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z