Duriat Pegat

by Detty Kurnia

872

Intro : 
Am F G Am
Am F G Am

Am Dm Am
E  F E Am F Am

  Am
bumi nu anjeuna
   F
langit nu anjeuna
                  F
sapangeusi alam dunia
                      Am
mungguh keur saning anjeuna..

      E
tur sagala mahlukna
        E
kalebet urang sadaya
        F
teu aya nu jadi kajaba..
                Am
eta kagungan anjeuna..

Int. 
F Am F E Am

  Am 
jodo nu anjeuna
  F
pati nu anjeuna..
                     F
susah senang lara bagja
                 Am
gumantung kana kodratna..

       E
kitu deui jodo urang
        E
kapan kahayang mah manjang
   F
buktina geuning papegat..
                    Am
najan kabeungkeut duriat..

Reff :
     F
ya Allah..
               E
mugia abi sing kiat 
               F
dina nampi ieu kodrat
                     Dm
panginteun ieu tos gurat 
                 E
duriat kedah papegat..
F                E
 abi pasrah hamo nolak..

   F
ya Allah..
                   E
abi panjeug kayakinan 
                F
salira nu maha rohman
               Dm
tangtos aya kasaean 
                 Am
sagedangeun kapeurihan..
F      E
 ya Allah..
                  Am   E
salira nu murbeng alam..

Musik : 
Am  F  Dm  E
Am  F E
Am  F  Dm  E
Am  F E 
Am F Am..

  Am 
jodo nu anjeuna
  F
pati nu anjeuna..
                     F
susah senang lara bagja
                 Am
gumantung kana kodratna..

       E
kitu deui jodo urang
        E
kapan kahayang mah manjang
   F
buktina geuning papegat..
                    Am
najan kabeungkeut duriat..

Reff :
   F
ya Allah..
               E
mugia abi sing kiat 
               F
dina nampi ieu kodrat
                     Dm
panginteun ieu tos gurat 
                 E
duriat kedah papegat..
F                E
 abi pasrah hamo nolak..

   F
ya Allah..
                   E
abi panjeug kayakinan 
                F
salira nu maha rohman
               Dm
tangtos aya kasaean 
                 Am
sagedangeun kapeurihan..
F      E
 ya Allah..
                  Am
salira nu murbeng alam..
F      E
ya Allah..
                  Am
salira nu murbeng alam..

Outro : 
F G Am..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Duriat Pegat
                  Bumi nu anjeuna
Langit nu anjeuna
Sapangeusi alam dunya
Mungguh keursaning anjeuna

Jeung sagala mahlukna
Kalebet urang sadaya
Taya nu jadi kajaba
Eta kagungan anjeuna

Jodo nu anjeuna
Pati nu anjeuna
Susah senang lara bagja
Gumantung kana kodratna
 
Kitu deui jodo urang
Kapan kahayangmah manjang
Buktina geuning papegat
Najan kabeungkeut duriat

Ya Allah mugia abdi sing kiat
Dina nampi ieu kodrat
Panginten ieu tos gurat
Duriat kedah papegat
Abdi pasrah hamo nolak

Ya Allah abdi panceg kayakinan
Salira nu maha rohman
Tangtos aya kasaean
Sagedengan kapeurihan
Ya Allah nu murbeng alam

Jodo nu anjeuna
Pati nu anjeuna
Susah senang lara bagja
Gumantung kana kodratna

Kitu deui jodo urang
Kapan kahayangmah manjang
Buktina geuning papegat
Najan kabeungkeut duriat

Ya Allah mugia abdi sing kiat
Dina nampi ieu kodrat
Panginten ieu tos gurat
Duriat kedah papegat
Abdi pasrah hamo nolak
 
Ya Allah abdi panceg kayakinan
Salira nu maha rohman
Tangtos aya kasaean
Sagedengan kapeurihan
Ya Allah nu murbeng alam
Ya Allah nu murbeng alam                
Tab not available
 Buy song Duriat Pegat on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z