Dadio Aku Sedelo Wae X Sejati

by Om Atmojo feat Sejati

436

Intro : 
C E Am G
Dm G C G

    C     G            Am    G
akhire.. aku ngerti saktenane..
  F        C         G
kowe tego gawe atiku loro..
    F           C      G        Am
rasane ora nyongko.. gawe ati gelo..
     F        G            C    G
ngapusi aku medot tresno tulusku..

  C      G            Am    G
jujur.. aku bingung pilihanku..
   F      C            G
mergo tresno ora iso dipekso..
     F           C        G        Am
mestine kowe ngerti.. kahananku saiki..
       F          G       C     A
mblenjani janji gawe gelo atimu..

Int. 
Dm Am F G C

Reff :
              F
dadio aku sedelo wae
                G
ben kowe ngerti rasane
        E                 Am
disio-sio nganti ora iso opo-opo
    G        F
yen aku dudu karepmu
                 G
sing ra nduwe bondo..
           C
lilo aku lilo..

                    F
hoo.. sepurane salahku kang mas
            G
wes gawe atimu loro
            E
ninggalke kowe gawe kisah
      Am
karo uwong liyo
   G          F
saktenane aku ra tego
                  G
nanging ku pingin bahagio
             C
ikhlasno aku lungo..

Musik : 
F G C Am
Dm Am F G C

  C      G            Am    G
jujur.. aku bingung pilihanku..
   F      C            G
mergo tresno ora iso dipekso..
     F           C        G        Am
mestine kowe ngerti.. kahananku saiki..
       F          G       C
mblenjani janji gawe gelo atimu..

Reff :
               F
dadio aku sedelo wae
                G
ben kowe ngerti rasane
        E                 Am
disio-sio nganti ora iso opo-opo
    G        F
yen aku dudu karepmu
                 G
sing ra nduwe bondo..
           C
lilo aku lilo..

                    F
hoo.. sepurane salahku kang mas
            G
wes gawe atimu loro
            E
ninggalke kowe gawe kisah
      Am
karo uwong liyo
   G          F
saktenane aku ra tego
                  G
nanging ku pingin bahagio
             C
ikhlasno aku lungo..

              F
dadio aku sedelo wae
                G
ben kowe ngerti rasane
        E                 Am
disio-sio nganti ora iso opo-opo
   G          F
saktenane aku ra tego
                  G
nanging ku pingin bahagio
             C
ikhlasno aku lungo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Dadio Aku Sedelo Wae X Sejati
                  akhire.. aku ngerti saktenane..
kowe tego gawe atiku loro..
rasane ora nyongko.. gawe ati gelo..
ngapusi aku medot tresno tulusku..

jujur.. aku bingung pilihanku..
mergo tresno ora iso dipekso..
mestine kowe ngerti.. kahananku saiki..
mblenjani janji gawe gelo atimu..

Reff :
dadio aku sedelo wae
ben kowe ngerti rasane
disio-sio nganti ora iso opo-opo
yen aku dudu karepmu
sing ra nduwe bondo..
lilo aku lilo..

hoo.. sepurane salahku kang mas
wes gawe atimu loro
ninggalke kowe gawe kisah
karo uwong liyo
saktenane aku ra tego
nanging ku pingin bahagio
ikhlasno aku lungo..

jujur.. aku bingung pilihanku..
mergo tresno ora iso dipekso..
mestine kowe ngerti.. kahananku saiki..
mblenjani janji gawe gelo atimu..

Reff :
dadio aku sedelo wae
ben kowe ngerti rasane
disio-sio nganti ora iso opo-opo
yen aku dudu karepmu
sing ra nduwe bondo..
lilo aku lilo..

hoo.. sepurane salahku kang mas
wes gawe atimu loro
ninggalke kowe gawe kisah
karo uwong liyo
saktenane aku ra tego
nanging ku pingin bahagio
ikhlasno aku lungo..

dadio aku sedelo wae
ben kowe ngerti rasane
disio-sio nganti ora iso opo-opo
saktenane aku ra tego
nanging ku pingin bahagio
ikhlasno aku lungo..                
Tab not available
 Buy song Dadio Aku Sedelo Wae X Sejati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z