Cerito Loro

by TTM Akustik feat Putri Andien

225

Intro : 
C G/B Am G
F Em Dm G C

    C      G/B      Am A
tak tembangke lagu iki
          Dm
kanggo sliramu sing paling 
        G
tak tresnani..
  Em       E          Am
getun ati iki, aku ra nepati janji
      Dm
aku lungo tanpo kondo
        G               F G
mergo kedanan wong lio..

C               G/B      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
 F         Em      E
 segampang iki caramu
      Am
mupus roso trenoku
       Dm
aku ra bakal lali
        G                     C
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                 G
tak akoni pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Reff :
                  F
seng gede pangapuramu
                 G
lungaku ninggal tatu
               C
wes gawe loro atimu..

                  F
aku ra butuh tresnomu
                   G
kabeh kuwi mung palsu
                     C
tak buang roso tresnoku
       G/B      Am
korban janji manismu
                  Dm
tak jaluk pengertianmu
            G
ojo dadi loromu
                  C
tulung ngapuranen aku..

               F
ati iki dudu dolanan
             G
dudu pelampiasan
                     C
senajan uripku pas pasan
    G/B     Am
aku wani kelangan
              Dm
ora perlu tok getuni
             G
certio loro iki
                C
ora bakal tak baleni..

Musik : 
F G Em Am
F G C

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                     G
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Reff :
                  F
seng gede pangapuramu
                 G
lungaku ninggal tatu
               C
wes gawe loro atimu..

                  F
aku ra butuh tresnomu
                   G
kabeh kuwi mung palsu
                     C
tak buang roso tresnoku
       G/B     Am
korban janji manismu
                  Dm
tak jaluk pengertianmu
            G
ojo dadi loromu
                  C
tulung ngapuranen aku..

               F
ati iki dudu dolanan
             G
dudu pelampiasan
                     C
senajan uripku pas pasan
    G/B     Am
aku wani kelangan
              Dm
ora perlu tok getuni
             G
certio loro iki
                C
ora bakal tak baleni..

              Dm
ora perlu tok getuni
             G
certio loro iki
                F   Fm G C
ora bakal tak baleni..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Cerito Loro
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Cerito Loro on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z