Capo fret 2

Intro: 
F G C G Am
F G C

C        G  
kowe nangis
Am         G
neng ngarepku
       F      Em
ngelingake wektu
   Dm       G
ku usap eluhmu..

C   G    Am          G
nelesi.. sapu tanganku
     F          Em
ninggalke bekas eluh
     Dm      G
eluh tangisanmu..

*)
C  G   Am     G
saiki..wes bedo
  F           Em
raiso ngulang cerito
    Dm       G             C
cerito saiki tinggal kenangan..

#)
    F            G
opo maksudmu ngarep aku
  C        G/B   Am
kowe sing nggawe aku ngene
     F             Em
sing tak arep dewe bahagia
    F            D       G
mlaku ning dalan uripe dewe dewe..

Reff:
                 C
duh dek mbok ngerti kowe
  F       G        C
saiki udu sopo sopoku
             C
mbok tulung ojo sering
    F             G
ngeluh neng ngarepku..

     F            G
tangisanmu ngelingke aku
   C       G/B  Am
marang cerito masa lalu
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..

Musik: 
C G Am G
F Em Dm G C

*)
C  G   Am     G
saiki..wes bedo
  F           Em
raiso ngulang cerito
    Dm       G             C
cerito saiki tinggal kenangan..

#)
    F            G
opo maksudmu ngarep aku
  C        G/B   Am
kowe sing nggawe aku ngene
     F             Em
sing tak arep dewe bahagia
    F            D       G
mlaku ning dalan uripe dewe dewe..

Reff:
                 C
duh dek mbok ngerti kowe
  F       G        C
saiki udu sopo sopoku
             C
mbok tulung ojo sering
    F             G
ngeluh neng ngarepku..

     F            G
tangisanmu ngelingke aku
   C       G/B  Am
marang cerito masa lalu
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..

                 C
duh dek mbok ngerti kowe
  F       G        C
saiki udu sopo sopoku
             C
mbok tulung ojo sering
    F             G
ngeluh neng ngarepku..

     F            G
tangisanmu ngelingke aku
   C       G/B  Am
marang cerito masa lalu
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..
        F
eling awakmu mbiyen
       G       C
nggawe tatu atiku..hu uuu
        F
eling awakmu saiki
    G        C
wis dudu jodoku..                 
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Cerita Masa Lalu (Dangdut Akustik)
                  kowe nangis
neng ngarepku
ngelingake wektu
ku usap eluhmu..

nelesi.. sapu tanganku
ninggalke bekas eluh
eluh tangisanmu..

saiki..wes bedo
raiso ngulang cerito
cerito saiki tinggal kenangan..

opo maksudmu ngarep aku
kowe sing nggawe aku ngene
sing tak arep dewe bahagia
mlaku ning dalan uripe dewe dewe..

duh dek mbok ngerti kowe
saiki udu sopo sopoku
mbok tulung ojo sering
ngeluh neng ngarepku..

tangisanmu ngelingke aku
marang cerito masa lalu
eling awakmu mbiyen
nggawe tatu atiku..

saiki..wes bedo
raiso ngulang cerito
cerito saiki tinggal kenangan..

opo maksudmu ngarep aku
kowe sing nggawe aku ngene
sing tak arep dewe bahagia
mlaku ning dalan uripe dewe dewe..

duh dek mbok ngerti kowe
saiki udu sopo sopoku
mbok tulung ojo sering
ngeluh neng ngarepku..

tangisanmu ngelingke aku
marang cerito masa lalu
eling awakmu mbiyen
nggawe tatu atiku..

duh dek mbok ngerti kowe
saiki udu sopo sopoku
mbok tulung ojo sering
ngeluh neng ngarepku..

tangisanmu ngelingke aku
marang cerito masa lalu
eling awakmu mbiyen
nggawe tatu atiku..
eling awakmu mbiyen
nggawe tatu atiku..hu uuu
eling awakmu saiki
wis dudu jodoku..                 
Tab tidak tersedia





0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu