Bojo Ketelu

by Adi Gaclek feat Shepin Misa

199

Intro : 
F       G       Am
 ha a a a a a aaa..
F       G       Am
ha a a a a a aaa..

             Dm
aku kepingin dadi..
                 E
kerlip kerlip lintang..
                Am
sing biso ngancani..
            Am
ing saben wengimu..
A           Dm
nanging aku sadar..
              E
aku mung lampune lilin..
           E
sing mobat-mabit
            Am    E
keno silire angin..

               Dm
umpomo sliramu ngerti..
            E
roso atiku iki..
               Am
koyo ngopo larane..
               Am
dadi bojo simpenan..
  A          Dm
tenane aku nangis..
               E
koyo-koyo ra lilo..
                  E
nanging kepriye maneh..
            Am     E
aku kebacut tresno..

Reff :
Am
wis ojo nelongso..
F
wis ojo ngersulo..
  Dm                   Am
dongak-dongakno bojoku lilo..

    Am
wis ojo nelongso..
    F
wis ojo ngersulo..
  Dm                   Am
dongak-dongakno bojoku lilo..

       G            F
nrimo awakmu.. dadi bojoku..
    E        F E Am
senajan bojo ketelu..

             Dm
aku kepingin dadi..
             E
cahyane rembulan..
               Am
sing biso madhangi..
         Am
petenge atimu..
A           Dm
nanging aku sadar..
              E
aku mung lampune lilin..
           E
sing mobat-mabit
            Am
keno silire angin..

Musik :
Am G C
Dm A Dm
G C Am E Am

               Dm
umpomo sliramu ngerti..
            E
roso atiku iki..
               Am
koyo ngopo larane..
               Am
dadi bojo simpenan..
  A          Dm
tenane aku nangis..
               E
koyo-koyo ra lilo..
                  E
nanging kepriye maneh..
            Am     E
aku kebacut tresno..

Reff :
Am
wis ojo nelongso..
F
wis ojo ngersulo..
  Dm                   Am
dongak-dongakno bojoku lilo..

    Am
wis ojo nelongso..
    F
wis ojo ngersulo..
  Dm                   Am
dongak-dongakno bojoku lilo..

       G              F
nrimo awakmu.. dadi bojoku..
        E    F E Am
senajan bojo ketelu..

             Dm
aku kepingin dadi..
             E
cahyane rembulan..
               Am
sing biso madhangi..
         Am
petenge atimu..
A           Dm
nanging aku sadar..
              E
aku mung lampune lilin..
           E
sing mobat-mabit
            Am    Am Am Am Am
keno silire angin..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Bojo Ketelu
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Bojo Ketelu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z