Blenjani

by Tombogelo

567

Capo fret 2

Intro : 
C Dm Dm G
Em Am Dm Fm

  C
nelongso rasane..
     Dm
wong sing tak tresnani
    G
blenjani janjine
  C               G
rabakal ninggalke..

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke..

Int. 
Dm G C

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni..

Int. 
Dm G C

  Dm            G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan.. karo mempertahankan
G
pie rasane..

Reff :
        F           G
janjimu ra arep mbaleni
       Em        Am
jebule koe blenjani
          Dm
wes cukup semene wae
      G
loro ati sing tak rasakke..

       F           G
mugo koe tetep kelingan
        Em         Am
wes tau nggawe kelaran
        Dm
suket teles sing kudanan
          G                  C
cen bener awak dewe kudu pisahan..

Musik : 
Dm Am Dm G
Em Am A Dm G

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke..

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni..

Int. 
Dm G C

  F             G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan.. karo mempertahankan
G
pie rasane..

Reff :
        F            G
janjimu ra arep mbaleni
       Em        Am
jebule koe blenjani
          Dm
wes cukup semene wae
      G
loro ati sing tak rasakke..

       F           G
mugo koe tetep kelingan
        Em         Am
wes tau nggawe kelaran
        Dm
suket teles sing kudanan
          G                  C   D
cen bener awak dewe kudu pisahan..

(Overtune)
        G            A
janjimu ra arep mbaleni
       F#m       Bm
jebule koe blenjani
          Em
wes cukup semene wae
      A
loro ati sing tak rasakke..

       G           A
mugo koe tetep kelingan
        F#m        Bm
wes tau nggawe kelaran
        Em
suket teles sing kudanan
          A                  D
cen bener awak dewe kudu pisahan..
          G         A        G   Gm D
cen bener awak dewe kudu pisaha..a..an..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Blenjani
                  Nelongso rasane
Wong sing tak tresnani
Blenjani janjine
Ra bakal ninggalke

Loro ati iki
Sing wes mbok apusi
Tresnoku sing gede
Saiki mbok sepelekke

Wes ra kuat ati
Mendem roso iki
Tak pasrahke marang gusti
Sing iso ngerteni

Kadang aku kudu ngeculke
Ben kowe ngerti rasane
Kelangan karo mempertahankan
Pie rasane

Janjimu ra arep mbaleni
Jebule koe blenjani
Wes cukup semene wae
Loro ati sing tak rasakke

Mugo koe tetep kelingan
Wes tau nggawe kelaran
Suket teles sing kudanan
Cen bener awak dewe kudu pisahan

[Music]

Loro ati iki
Sing wes mbok apusi
Tresnoku sing gede
Saiki mbok sepelekke

Wes ra kuat ati
Mendem roso iki
Tak pasrahke marang gusti
Sing iso ngerteni

Kadang aku kudu ngeculke
Ben kowe ngerti rasane
Kelangan karo mempertahankan
Pie rasane

Janjimu ra arep mbaleni
Jebule koe blenjani
Wes cukup semene wae
Loro ati sing tak rasakke

Mugo koe tetep kelingan
Wes tau nggawe kelaran
Suket teles sing kudanan
Cen bener awak dewe kudu pisahan

Janjimu ra arep mbaleni
Jebule koe blenjani
Wes cukup semene wae
Loro ati sing tak rasakke

Mugo koe tetep kelingan
Wes tau nggawe kelaran
Suket teles sing kudanan
Cen bener awak dewe kudu pisahan
Cen bener awak dewe kudu pisahan                
Tab not available
 Buy song Blenjani on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z