Aku Tak Golek Liyo

by ILUX ID

24

Intro : 
C F Dm G
Em Am Dm G

 C                      F
aku wes berjuang sak mampune..
 Dm                   G
aku wes melayu sak kuate..
   Em                     Am
mlaku sak tekane dinggo koe..
                    Dm
nanging ning ngarep motomu..
             G
isih tok sepelekke..

   C                        F
njajal we ngerti sing tak rasakke..
  Dm                   G
aku wes usaha sak mampune..
  Em                           Am
kabeh ki mung nggo nyenengke koe..
                   Dm
nangis ning ngarep motomu
            G
ra enek artine..

F                  C
 cukup aku ngerti.. ora tak baleni..
Dm                 G
 cukup loro atiku.. saiki..

Reff :
    F           G
aku tak golek liyo..
    Em        Am
koe cepet budalo..
    Dm           G
ra usah noleh ngiwo..
     C
aku ora opo opo..

        F       G
senajan atiku loro..
     Em         Am
terusno lehmu lungo..
    Dm
aku ning kene..
     G         C
ikhlas lan legowo..

Musik : 
F G Em A
Dm G C
F G Em A
Dm G C

   C                        F
njajal we ngerti sing tak rasakke..
  Dm                   G
aku wes usaha sak mampune..
  Em                           Am
kabeh ki mung nggo nyenengke koe..
                   Dm
nangis ning ngarep motomu
            G
ra enek artine..

F                  C
 cukup aku ngerti.. ora tak baleni..
Dm                 G
 cukup loro atiku.. saiki..

Reff :
    F           G
aku tak golek liyo..
    Em        Am
koe cepet budalo..
    Dm           G
ra usah noleh ngiwo..
     C
aku ora opo opo..

        F       G
senajan atiku loro..
     Em         Am
terusno lehmu lungo..
    Dm
aku ning kene..
     G         C
ikhlas lan legowo..

    F           G
aku tak golek liyo..
    Em        Am
koe cepet budalo..
    Dm           G
ra usah noleh ngiwo..
     C
aku ora opo opo..

        F       G
senajan atiku loro..
     Em         Am
terusno lehmu lungo..
    Dm
aku ning kene..
     G         C
ikhlas lan legowo..

    Dm
aku ning kene..
     G         C
ikhlas lan legowo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Aku Tak Golek Liyo
Lyric not available
Tab not available
 Buy song Aku Tak Golek Liyo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z