Proliman Joyo

by Denny Caknan

Chord Gitar Proliman Joyo by Denny Caknan - Musikord.com

58

Capo di fret 3

Intro : 
C E Am D
  hu wooo..
F Fm C G
hu..uu.. hoo..

C         G
gemerlape lintang..
      F             C
wengi iki, sing tak sawang
   F          G           C
ngelingke aku marang sliramu..
  Dm            Am
bebarengan.. nyawiji
    F      G    C
ono neng kutho iki..
     Dm           G            C   G
jogo roso, ngukir tresno neng ati..

C         G
ora bakal lali..
      F            C
dongo iki, kanggo sliramu
  F        G         C
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm           Am
ananging sak iki
     F        G   C
bedo sing tak lakoni
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blenjani..

Int. 
F G Em Am Dm E

Reff :
Am
Proliman Joyo
       Em
ninggalke cerito loro..
Dm       G
 sampek ati sliramu
C          E
ninggalke aku..
F
aku neng kene..
C  G/B    Am
nguwatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

  F
cukup ku berkorban
      C   G/B  Am
cukup aku bertahan
  Dm        G
gedhe egomu sing ngambyarke
C
kabeh impian..

Musik : 
C G F C
  huu.. haaaa..
F G C  C C#
Dm Am F G C
Dm G C
hu.. waaa..

C         G
ora bakal lali
      F           C
dongo iki, kanggo sliramu
  F        G         C    C-Dm-Em-G
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm         Am
ananging saiki
     F         G  C
bedo sing tak lakoni
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blenjani..

Int. 
F G Em Am Dm E

Reff :
Am
Proliman Joyo
       Em
ninggalke cerito loro..
Dm       G
 sampek ati sliramu
C          E
ninggalke aku..
F
aku neng kene..
C  G/B    Am
nguwatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

Am
Proliman Joyo
       Em            -D#
ninggalke cerito loro..
Dm       G   
 sampek ati sliramu
C          E
ninggalke aku..
F
aku neng kene..
C  G/B    Am
nguwatke ati..
Dm        G
 ngempet eluh tangis
        C
sing raiso tak apusi..

  F
cukup ku berkorban
      C   G/B  Am
cukup aku bertahan
  Dm        G
gedhe egomu sing ngambyarke
C
kabeh impian..
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Proliman Joyo
                  Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu

Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku

Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani.

Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup Kuberkorban, Cukup Aku Bertahan
Gede Egomu Sing Ngambyarke Kabeh Impian.                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Proliman Joyo di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli


share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z