Ludes x Cak Percil

by Anggi Setya feat Cak Percil

Chord Gitar Ludes x Cak Percil by Anggi Setya - Musikord.com

10

Intro : 
C G/B Am G F Fm

C        G/B        Am         G
jaremu.. tresnomu.. mung siji aku..
F               G        C  Fm
sing ono.. ning njero atimu..
C         G/B           Am       G  
nanging.. jebule.. kowe ngapusi aku..
F          G             C
kowe selingkuh nong mburiku..

Em                Am
 opo kurang aku nuruti karepmu..
Em                  Am
 nganti ludes bondo lan ndonyaku..
Em                      Am
 nanging kowe malah ninggalake aku..
    F       D          G
ninggal.. loro ning atiku..

Reff :
        C      G/B          Am  G
opo mungkin.. iki wis takdirku..
      F      Em      Dm       G
aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
        C       G/B     Am         G
mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
           F         G
sing lewih setia.. aaa.. aa
         C
soko awakku..

Musik : 
C G/B Am G F Em Dm G
C G/B Am G F Fm G

C        G/B        Am         G
jaremu.. tresnomu.. mung siji aku..
F               G        C  G
sing ono.. ning njero atimu..
C         G/B           Am       G  
nanging.. jebule.. kowe ngapusi aku..
F          G             C
kowe selingkuh nong mburiku..

Em                Am
 opo kurang aku nuruti karepmu..
Em                  Am
 nganti ludes bondo lan ndonyaku..
Em                      Am
 nanging kowe malah ninggalake aku..
    F       D          G
ninggal.. loro ning atiku..

Reff :
        C      G/B          Am  G
opo mungkin.. iki wis takdirku..
      F      Em      Dm       G
aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
        C       G/B     Am         G
mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
           F         G
sing lewih setia.. aaa.. aa
         C  G
soko awakku..

        C      G/B          Am  G
opo mungkin.. iki wis takdirku..
      F      Em      Dm       G
aku kudu.. pisahan.. karo awakmu..
        C       G/B     Am         G
mugo Gusti.. enggal.. maringi gantimu..
           F         G
sing lewih setia.. aaa.. aa
         C
soko awakmu..
           F         G
sing lewih setia.. aaa.. aa..
         C
soko awakmu..
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Ludes x Cak Percil
                  Jaremu tresnomu mung siji aku
Sing ono ning njero atimu
Nanging jebule kowe ngapusi aku
Kowe selingkuh nong mburiku

Opo kurang aku nuruti karepmu
Nganti ludes bondo lan ndonyaku
Nanging kowe malah ninggalake aku
Ninggal loro ning atiku

Opo mungkin iki wis takdirku
Aku kudu pisahan karo awakmu
Mugo gusti enggal maringi gantimu

Sing lewih setia aaa aa
Soko awakku
Jaremu tresnomu mung siji aku
Sing ono ning njero atimu

Nanging jebule kowe ngapusi aku
Kowe selingkuh nong mburiku
Opo kurang aku nuruti karepmu
Nganti ludes bondo lan ndonyaku

Nanging kowe malah ninggalake aku
Ninggal loro ning atiku
Reff:
Opo mungkin iki wis takdirku

Aku kudu pisahan karo awakmu
Mugo gusti enggal maringi gantimu
Sing lewih setia aaa aa
Soko awakku

Opo mungkin iki wis takdirku
Aku kudu pisahan karo awakmu
Mugo gusti enggal maringi gantimu
Sing lewih setia aaa aa

Soko awakmu
Sing lewih setia aaa aa
Soko awakmu..                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Ludes x Cak Percil di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli


share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z