Ngawi Nagih Janji feat. Ndarboy Genk

by Denny Caknan feat Ndarboy Genk

Chord Gitar Ngawi Nagih Janji feat. Ndarboy Genk by Denny Caknan - Musikord.com

62

Intro : 
G D Em D
C  Cm

     G                   C
kowe biyen.. ngomong tresno
        D          G  D 
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D  C D
bakal ngenteni baliku..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D             G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
        G
neng ngawi..
      D           Em
aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti
      D           G
neng alun-alun ngawi..

G      D         Em
 roso iki iseh podo
    D          C
ora ono sing bedo
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D      G
nek ra kowe ora wae..

Musik : 
G D Em D
C G Am D
C
hu.. u.. u..
G        Em
hu.. u.. u..

Am              A
aku neng ngawi (aaaa..)
 D
aku nagih janji..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D            G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
        G
neng ngawi..
      D           Em
aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti
      D           G
neng alun-alun ngawi..

G      D         Em
 roso iki iseh podo
    D          C
ora ono sing bedo
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D      G   D
nek ra kowe ora wae..

        G
neng ngawi..
      D           Em
aku teko nagih janji
       D            C
kutho iki cen ngangeni
        G          Am
sliramu tak anti-anti
      D           G
neng alun-alun ngawi..

G      D         Em
 roso iki iseh podo
    D          C
ora ono sing bedo
      G             Am
madep mantep karo kowe
         D      G
nek ra kowe ora wae..
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Ngawi Nagih Janji feat. Ndarboy Genk
                  Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu
Hu uu uu

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae                
Tab tidak tersedia

share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z