L.D.R Layang Dungo Restu

by Loro Ati Official

Chord Gitar L.D.R Layang Dungo Restu by Loro Ati Official - Musikord.com

1100

(Intro) 
Am  Em  G  Am
G  Am  G Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                    Em
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

(Chorus)
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

(Int.) 
Am Em G Am
Am Em G Am
Em Am Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                    Em
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..

(Chorus)
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik L.D.R Layang Dungo Restu
                  tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
soyo ngampet gede roso katresnanku..
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

donga'no aku karo restumu..
sabar ngenteni tekan baliku..
tak jogo roso kanggo awakmu..
semoga dirimu juga begitu..

(Chorus)
roso sayang iki ra biso lali
nganti mbesok tekaning mati..
janji tulus ra mung ono ing lathi
mantep roso lan jiwo rogo iki

tak titipke layang kangenku iki
mugo biso nambahi ati..
panyuwunku siji kanggo awakmu
njogo roso lan katresnanku..

tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
soyo ngampet gede roso katresnanku..
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

donga'no aku karo restumu..
sabar ngenteni tekan baliku..
tak jogo roso kanggo awakmu..
semoga dirimu juga begitu..

(Chorus)
roso sayang iki ra biso lali
nganti mbesok tekaning mati..
janji tulus ra mung ono ing lathi
mantep roso lan jiwo rogo iki

tak titipke layang kangenku iki
mugo biso nambahi ati..
panyuwunku siji kanggo awakmu
njogo roso lan katresnanku..

roso sayang iki ra biso lali
nganti mbesok tekaning mati..
janji tulus ra mung ono ing lathi
mantep roso lan jiwo rogo iki

tak titipke layang kangenku iki
mugo biso nambahi ati..
panyuwunku siji kanggo awakmu
njogo roso lan katresnanku..                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu L.D.R Layang Dungo Restu di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli


share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z