Jenang Glepung

by Didi Kempot

Chord Gitar Jenang Glepung by Didi Kempot - Musikord.com

38

Intro : 
C G D G D
 
         G
jenang ketan sing mbiyen tak gawakke
           G             D
durung kok incipi kepiye rasane
D
pait opo legi, durung kok incipi
  C                           G    -G7
tekan kene.. lawange malah di kunci..

  C                    G
piye.. nasibe jenangku iki..
              D
tiwas tekan kene ora di rasakke
                  G      G7
rugi tenan leh ku nggawe..

Reff :
                    C
ning sawah aku yo macul dewe
                    G
nandur ketan kanggo kowe
              D             
setu nganti senen 
          D
ora tau leren
              G     G7
saiki aku wes panen..

                    C
panen pari sing ono wulune
                 G
yo kuwi ketan arane
              D
ketan dadi glepung 
                D
tak tutu ning lesung
                 G     G7
kowe lungo aku bingung..

Musik : 
C G Am D G D 

         G
jenang ketan sing mbiyen tak gawakke
           G               D
durung kok incipi kepiye rasane
D
pait opo legi, durung kok incipi
  C                            G     G7
tekan kene.. lawangmu malah di kunci..

  C                    G
piye.. nasibe jenangku iki
              D
tiwas tekan kene ora di rasakke
                  G      G7
rugi tenan leh ku nggawe..

Reff :
                    C
ning sawah aku yo macul dewe
                 G
nandur ketan kanggo kowe
              D             
setu nganti senen
          D
ora tau leren
              G     G7
saiki aku wes panen..

                    C
panen pari sing ono wulune
                 G
yo kuwi ketan arane
              D
ketan dadi glepung 
                D
tak tutu ning lesung
                 G     G7
kowe lungo aku bingung..

                    C
ning sawah aku yo macul dewe
                 G
nandur ketan kanggo kowe
              D             
setu nganti senen 
          D
ora tau leren
              G     G7
saiki aku wes panen..

                    C
panen pari sing ono wulune
                 G
yo kuwi ketan arane
              D
ketan dadi glepung 
                D
tak tutu ning lesung
                 G      
kowe lungo aku bingung..
              D
ketan dadi glepung 
                D
tak tutu ning lesung
                 G      
kowe lungo aku bingung..

Outro : 
C D G
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Jenang Glepung
                  Jenang ketan sing mbiyen tak gawakke 
Durung kok incipi kepiye rasane 
Pait opo legi, durung kok incipi 
Tekan kene lawange malah di kunci

Piye nasibe jenangku iki 
Tiwas tekan kene ora di rasakke 
Rugi tenan leh ku nggawe

Ning sawah aku yo macul dewe 
Nandur ketan kanggo kowe 
Setu nganti senen 
Ora tau leren 
Saiki aku wes panen

Panen pari sing ono wulune 
Yo kuwi ketan arane 
Ketan dadi glepung 
Tak tutu ning lesung 
Kowe lungo aku bingung

Jenang ketan sing mbiyen tak gawakke 
Durung kok incipi kepiye rasane 
Pait opo legi, durung kok incipi 
Tekan kene lawangmu malah di kunci

Piye nasibe jenangku iki 
Tiwas tekan kene ora di rasakke 
Rugi tenan leh ku nggawe

Ning sawah aku yo macul dewe 
Nandur ketan kanggo kowe 
Setu nganti senen 
Ora tau leren 
Saiki aku wes panen

Panen pari sing ono wulune 
Yo kuwi ketan arane 
Ketan dadi glepung 
Tak tutu ning lesung 
Kowe lungo aku bingung

Ning sawah aku yo macul dewe 
Nandur ketan kanggo kowe 
Setu nganti senen 
Ora tau leren 
Saiki aku wes panen

Panen pari sing ono wulune 
Yo kuwi ketan arane 
Ketan dadi glepung 
Tak tutu ning lesung 
Kowe lungo aku bingung 
Ketan dadi glepung 
Tak tutu ning lesung 
Kowe lungo aku bingung..                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Jenang Glepung di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli


share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z