Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) feat. Denny Caknan

by Happy Asmara feat Denny Caknan

Chord Gitar Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) feat. Denny Caknan by Happy Asmara - Musikord.com

52

Intro : 
F G Em Am Dm Fm

     C          Bm         Am   Em
prapatan.. kartonyono terkenang
    F          Em
naliko nyawang sepion
    Dm   C       Bm
pas kowe tak tinggal..
    F     Em      F          Am
aku kelingan.. ayeme pengertian
     Dm         G             C  G
kowe mantanku paling ku rindukan..

     C        Em       Am  G
nyadari.. aku ra iso lali..
      F          Em
saben kenangan karo kowe
     Dm      F   G
sing wis tak larani..
    F    Em      F         Am
aku ngakoni.. saiki berantakan..
      Dm     G        C
tanpo kowe.. uripku ambyar..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
   A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti ketangisan..
Dm     G     C
 ora kuat ijenan..

Reff :
        F                   G
kartonyono.. aku sing medot janji
    Em
aku sing ngelarani..
   A                    Dm
saiki.. getun ning.. mburi..
       G
nyesel ning ati..
       F                  G
ora nyono.. nyatane terus kangen
         Em
iseh tresno karo kowe
  A              Dm
banget.. tak rasake..
      G                   C
opo kudu.. balikan karo kowe..

Musik : 
C G Am G
F Em Dm G
      hu u hu..uhu..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
    A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti keterusan..
Dm     G     C   E
 ora kuat ijenan..

Reff : [Overtune : Denny Caknan]
   D                        E
kartonyono ning ngawi medot janjimu
         C#m                      F#
ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
          Bm
sak kabehane wes tak turuti
     E
tapi malah mblenjangi..

  D                     E
budalo malah tak duduhi dalane..
       C#m                   F#
metu kono belok kiri lurus wae
              Bm                  E
rasah nyawang sepionmu seng marai ati
           A
tambah mbebani..

Outro :
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A
janji..
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Getun Mburi (Jawaban Kartonyono Medot Janji) feat. Denny Caknan
                  prapatan kartonyono terkenang
naliko nyawang spion pas kowe tak tinggal
aku kelingan ayeme pengertian
kowe mantanku paling ku rindukan

nyadari aku raiso lali
saben kenangan karo kowe sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
tanpo kowe uripku ambyar

mbiyen aku sekarepan, kakean penjalukan
durung ngerti arti pengertian
saben aku kelingan, mesti ketangisan
ora kuat ijenan

kartonyono aku sing medot janji
aku sing ngelarani
saiki getuning nburi
nyesel ning ati

ora nyono nyatane terus kangen
isih tresno karo kowe
banget tak rasakke
opo kudu balikan karo kowe

mbiyen aku sekarepan, kakean penjalukan
durung ngerti arti pengertian
saben aku kelingan, mesti ketangisan
ora kuat ijenan
 
kartonyono ning ngawi medot janjimu
ambruk cagakku nuruti angen-angenmu
sak kabehane wes tak turuti
tapi malah mblenjani

budhalo malah tak duduhi dalane
metu kono, belok kiri, lurus wae
rasah nyawang spionmu sing marai ati
tambah mbebani

getun kuwi ono ning mburi
…. wes tau mblenjani
getun kuwi ono ning mburi
…. wes tau mblenjani janji                
Tab tidak tersedia

share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z