Cidro 3

by Cak Percil

Chord Gitar Cidro 3 by Cak Percil - Musikord.com

11

Capo fret 4

Intro : 
Am

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C      G G C G
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int. 
C Em F G
C Em F G C G

C                 Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F                       G
 mbok patri ning njero ati..mu..
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  Am                Em
ningopo.. saikine cidro..
       F          G         C    G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
  Am               Em
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   F                     C
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  Dm     G      Em          Am
gulone manis.. isih manis madu..
   Dm             G         C
mergane sing mbok iris a..tiku..
 
 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em    Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C
getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : 
Am Em    F   G     C
    ho o.. oo o.. ooo..
Am  Em  F G C

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
  Am               Em
ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
   F                     C
mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
  Dm     G      Em          Am
gulone manis.. isih manis madu..
   Dm             G         C
mergane sing mbok iris a..tiku..
 
 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em    Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C
getune nyapo mbiyen ketemu..
  Dm         G      C
getune nyapo mbiyen ketemu..
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Cidro 3
Lirik tidak tersedia
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Cidro 3 di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli


share Bagikan



0 Komentar
Masuk untuk berkomentar.



Semua Artist: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z